Bæltekompagniet

Bæltekompagniet blev grundlagt i 1986 af Hanne Mariann Jensen, som stadig ejer og leder engrosvirksomheden. I begyndelsen bestod salget udelukkende af bælter til det danske marked – heraf navnet Bæltekompagniet.
I dag sælger Bæltekompagniet dog deres flotte bælter til kunder i hele Skandinavien. Kollektionerne byder på et væld af smarte læderbælter med forskellige looks, som passer perfekt ind i den modebevidste kvindes garderobe. Det er den perfekte accessory til at individualisere dine looks og sætte prikken over i’et på ethvert outfit.  

Bælter fra Bæltekompagniet

Bæltekompagniet er et dansk brand, som designer moderigtige bælter til enhver lejlighed. Brandet henvender sig til dig, som sætter pris på et lækkert læderbælte i høj kvalitet. Du ved også, at et bælte er den perfekte accessory, når du skal style dit outfit. Det helt rigtige bælte kan nemlig sætte kant på tøjstilen, og hjælper dig med at skabe dit helt eget personlige look. Der er et utal af varianter at vælge i mellem, hvad end du er til feminine eller rå detaljer. Er du til nitter eller ej, til sort, brun eller en helt tredje farve eller til et bredt eller smalt bælte? Der er et hav af muligheder, og hvem siger, at man behøver at nøjes med et enkelt bælte! Style et smalt bælte i en fin farve med et par herrebukser med vidde for et feminint touch, eller brug et bredt sort bælte med nitter til at par slidte jeans for et rocket look. Et bælte er især pænt og klædeligt, hvis du putter din overdel ned i bukserne eller nederdelen. Her skaber bælter et flot blikfang og skjuler den skarpe overgang mellem bluse og bukselinning. Bælter er super anvendelige til de fleste looks, og det helt rigtige bælte kan hurtigt gøre en stor forskel for dit outfit. Så hvorfor ikke tilføje et smart bælte eller to til garderoben? Hos BUSTEDWOMAN.com har vi samlet et bredt udvalg af bælter fra det skønne brand Bæltekompagniet, og vi er meget glade for altid at kunne præsentere dig for den nyeste mode inden for damebælter. Alle bælter fra Bæltekompagniet er lavet i ægte skind i god kvalitet og med lang holdbarhed, så du kan bruge det år efter år.