Basic Apparel

Basic Apparel blev grundlagt i 2013. De fem grundlæggeres vision var at skabe lækre basis styles, som du kan bruge igen og igen. Vi har alle tøj, der bare hænger og fylder op i vores skab, og så har vi vores favoritter - de styles vi bruger igen og igen. Og det er netop favoritterne i skabet, som Basic Apparel gerne vil skabe. Det har resulteret i flotte kollektioner med et enkelt, skandinavisk udtryk, hvor der er fokus på fantastiske kvaliteter og rimelige priser. Hos Basic Apparel finder du en lang række lækre basis styles, som du kan bruge sæson efter sæson.

Basic Apparel

For de fem grundlæggere af Basic Apparel handler det om mennesker. Vi lever alle et hektisk og travlt liv, og det er derfor vigtigt at have fokus på kvalitet og komfort samt det praktiske aspekt. Og det er netop det, der er omdrejningspunktet i kollektionerne fra dette mærke. Her får du tøj af høj kvalitet og med god komfort, og deres design oser af den skandinaviske enkelthed, hvilket gør tøjet super let at style. Basic Apparel har gjort det nemt og enkelt for dig at være velklædt og med på moden, uden du skal bruge for meget unødvendig tid og energi på det. Så er du vild med det rene skandinaviske udtryk uden for mange detaljer? Lækkert kvalitetstøj til fornuftige priser? Og styles som du kan bruge sæson efter sæson? Så er tøj fra Basic Apparel lige noget for dig. Hos BUSTEDWOMAN finder du mærket både online og i butikken i Silkeborg. Husk, at når du shopper Basic Apparel hos os, sender vi dit nye tøj i løbet af 1-2 dage.

Trøjer, bluser og bukser fra Basic Apparel

Hvad end du shopper trøjer, bluser eller bukser fra Basic Apparel, så er den enkle stil, de lækre kvaliteter og den høje komfort en gennemgående faktor. Det er derfor de perfekte basis styles, som kan redde enhver tøjkrise. Du kan nemlig bruge dem på kryds og tværs af klædeskabet, fordi deres enkle udtryk passer til alt. Der er desuden rig mulighed for at dresse tøjet op og ned, hvilket gør det ideel både til hverdag og til fest. Prøv f.eks. deres lækre t-shirts, som er den perfekte basis t-shirt til garderoben. Den har et helt enkelt udtryk, er i en dejlig, blød kvalitet, og den kan bruges til alt. Og sådan er det netop med tøjet fra dette brand, det fungerer bare.

Strik fra Basic Apparel

I kollektionerne fra Basic Apparel finder du en lang række af lækre striktrøjer, som er perfekte til det danske vejr, som byder på lidt af hvert. De lækre striktrøjer er i dejlige kvaliteter og har feminine silhuetter, hvilket resulterer i komfortable striktrøjer med gode pasforme. Du finder både helt simpelt strik samt strik med enkle og diskrete detaljer, som lige giver dét ekstra til udtrykket. Det kan være en bekostelig affære, når der skal tilføjes nyt strik til garderoben, men Basic Apparel tilbyder dig strik i gode kvaliteter og flotte designs til rimelig priser. Så hvorfor ikke vende blikket mod dette brand, næste gang du er på jagt efter strik.