Closed

Hos BUSTEDWOMAN finder du et stort udvalg af tøj fra det internationale brand Closed, som er en familiebaseret virksomhed, som har eksisteret siden 1978. Brandet har hovedsæde i Tyskland, men størstedelen af kollektionerne bliver produceret i Italien. De startede ud med at lave bukser i håndlavet denim, men avancerede senere til hele kollektioner. Hos Closed oplever du en stor kærlighed til god kvalitet og skarpe designs, hvilket afspejles i deres brug af materialer og valg af snit. Tøjet er enkelt med velovervejede detaljer, og udtrykket er klassisk og stilrent, men med et sporty twist.
Ingen varer
Der er ikke fundet nogen varer ud fra de valgte kriterier

Læs mere om Closed her:

Closed - tøj til enhver lejlighed

Closed har en bred og unik kollektion, der består af cool, afslappede og trendy styles, som er perfekte til et lækkert hverdagslook eller et afslappet aftenlook. Du får suveræn pasform og kvalitet, så du får den bedste komfort i løbet af dagen. Kollektionerne bugner af lækre styles i afdæmpede farver med små velovervejede detaljer. Du finder dog også enkelte styles med knald på farverne, selvfølgelig i sæsonens hotteste it-farver. Designet er enkelt, men helt igennem stilsikkert. Så når du køber tøj fra Closed, får du cool modetøj af høj kvalitet, som du kan bruge igen og igen. Desuden får du tøj med god pasform og lækre materialer, hvilket også gør det utroligt behageligt at have på. Alt i alt et perfekt grundlag for lækkert basistøj, som kan blive evige garderobefavoritter. Tøjet kan med dets tidløse og klassiske snit og farvepalet bruges sæson efter sæson, og så kan du supplere med tidens nyeste trends. På den måde har du altid en sikker og stilren basisgarderobe, hvor du kan tilføje og fjerne vilde sæsonitems. Perfekt! Og Closed byder på lækre basisvarer til hele garderoben, i kollektionerne finder du nemlig både jeans, sweatshirts, skjorter t-shirts, frakker m.m., og du kan finde en masse lækre Closed-favoritter hos BUSTEDWOMAN.com.

Bukser fra Closed

Bukserne er der, hvor det hele startede tilbage i 1978. Og brandets store viden og erfaring inden for bukser fornægter sig bestemt ikke. De leverer altid bukser og jeans i absolut topklasse, hvor der både er fokus på kvalitet, design og pasform – intet er overladt til tilfældighederne. Derfor får du også de fedeste bukser og jeans i en super cool og unik stil, når du køber bukser fra Closed. Prøv f.eks. et par af deres super fede jeans, som er produceret i håndlavet denim. Du kan også vælge et par af deres yderst populære chino-buks, som er helt speciel i designet, fordi du kan bruge dem på flere måder. De er nemlig designet til at sidde, hvor man ønsker det, og du får dermed mulighed for 3 forskellige looks i én buks – afhængigt af hvor på hoften, du placerer dem. Closed tilbyder dig et væld af bukser og jeans, og du kan finde flere af dem på BUSTEDWOMAN.com, og vi sender dine bukser i løbet af 1-2 dage.