RETUR LABEL
Før musen henover billedet for at zoome

RETUR LABEL

DKK 45,00

   På lager
Antal
Varenummer: 0880190013
OBS! Linket til din returlabel bliver sendt manuelt pr. mail. Dette sker alle hverdage mellem 8-16. Bestiller du din returlabel i weekenden, vil linket blive sendt mandag morgen.

Køber du din returlabel sammen med dine varer, sender vi den til dig i udprintet form. Køber du den efter du har modtaget dine varer, sender vi din label pr. mail - her skal blot vælges "Returlabel" ved check ud og så skal du taste dine egne informationer i "Faktureringsadresse".

Husk at gemme pakkenummeret tilhørende den returlabel, vi sender til dig. Dette så vi kan spore pakken i tilfælde af, at den forsvinder

OBS! Gælder kun Danmark
Vis mere
Vis mindre
Mest populære
OM BUSTEDWOMAN

Vi tog med Bustedwoman.com de første spæde skridt i starten af år 2013, og vi løber nu afsted i både stiletter og sneakers for at yde den bedste service  i den virtuelle butik!
Vi er selv ivrige shoppere – naturligvis – og internettet og webshops har mange gange reddet os, når vi ikke kan finde en bestemt style i butikkerne, eller hvis det danske vejr ikke indbyder til spadsereture på strøgene omkring i landet.
Derfor var det næsten en selvfølge, at dagen også måtte komme, hvor vi selv røg i luften og på skærmen.

KUNDESERVICE

Vi kender det godt selv. Netshopping er sjovt og nemt overskueligt frem for at stase ind og ud af butikker den halve dag for at finde den perfekte skjorte – det eneste minus er, at man naturligvis ikke kan prøve tøjet på. Derfor sidder vi ivrigt klar bag skærmen til at svare på spørgsmål om pasform og kvalitet.


Webshop   21 26 30 03    /   Butik   86 82 30 00

BUSTED     ·     VESTERGADE 7     ·     8600 SILKEBORG     ·     TLF.: +45 21 26 30 03     ·     CVR 33234422     ·     INFO@BUSTEDWOMAN.COM
0 varer i kurven