Dry lake
Mærker
1 stk
Sortiment
1 stk
1 stk
1 stk
1 stk
Størrelse
1 stk
1 stk
Se alle

Dry lake

Se vores udvalg fra Dry Lake. Bustedwoman.com har et stort udvalg af tøj til kvinder. Vi har de nyeste kollektioner, hurtig leveringstid og gratis fragt!

Varenummer: 088749-21
Tilbuddet gælder så længe lager haves, dog senest 01-09-2017.
Før DKK 1.999,00
DKK 799,60
  

Spar DKK 1.199,40
Info / Køb
Størrelser på lager:
XSMALL, SMALL

Læs mere om Dry Lake her:

Modetøj fra Dry Lake


Dry Lake er et svensk Brand, som primært fokusere på den moderne kvinde, som elsker at gå ud. Deres kollektioner er inspireret af kvinder, der er nysgerrig, eventyrlysten, romantisk med en edgy twistog elsker at være i rampelyset. Signaturet for Dry Lake er legesyge prints, flotte farver, sjove design og elegante feminine silhuetter. Ved at blande det bløde med det rå skaber Dry Lake en moderne og selvsikker stil.

Køb Dry Lake tøj online her


Køb dine Dry Lake favoritter online på www.bustedwoman.com. Vi sender fragtfrit og inden for et par hverdage. Du kan prøve tøjet i ro og mag hjemme i din stue, og se om det passer til din personlige stil og garderobe. Vores søde personale står klar til at hjælpe dig med at vælge de rette styles til dig – dette gælder også, hvis du handler online.  


OM BUSTEDWOMAN

Vi tog med Bustedwoman.com de første spæde skridt i starten af år 2013, og vi løber nu afsted i både stiletter og sneakers for at yde den bedste service  i den virtuelle butik!
Vi er selv ivrige shoppere – naturligvis – og internettet og webshops har mange gange reddet os, når vi ikke kan finde en bestemt style i butikkerne, eller hvis det danske vejr ikke indbyder til spadsereture på strøgene omkring i landet.
Derfor var det næsten en selvfølge, at dagen også måtte komme, hvor vi selv røg i luften og på skærmen.

KUNDESERVICE

Vi kender det godt selv. Netshopping er sjovt og nemt overskueligt frem for at stase ind og ud af butikker den halve dag for at finde den perfekte skjorte – det eneste minus er, at man naturligvis ikke kan prøve tøjet på. Derfor sidder vi ivrigt klar bag skærmen til at svare på spørgsmål om pasform og kvalitet.


Webshop   21 26 30 03    /   Butik   86 82 30 00

BUSTED     ·     VESTERGADE 7     ·     8600 SILKEBORG     ·     TLF.: +45 21 26 30 03     ·     CVR 33234422     ·     INFO@BUSTEDWOMAN.COM
0 varer i kurven