Farvetemaer


RØD, ORANGE & SORT


Kærlighedens farve nummer ét trender lige nu - og hele efteråret med. Kombinationen af den stærke røde farve og orange nuancer går perfekt hånd-i-hånd denne sæson. Den stærke røde power-farve kommer vi til at se på alt fra jakker til kjoler, buksedragter, sko og tasker - og vi glæder os til at mixe sorte materialer med røde og orange toner.GRØN, HVID & SORTGrønne matchende sæt, striber, læder og culotte bukser er alle 3 tendenser som er på sit højeste lige nu. Skab nogle spændende looks med de grønne toner og mix med sort eller hvid, så den grønne farve  virkelig kommer til sin ret. Vær ikke bange for at gå med grønne læderlooks, stribede skjorter og store grønne jakker - det hitter i den nye sæson!NAVY, HVID & KLAR BLÅ


Blålige nuancer kombineret med hvid er ikke til at komme udenom lige nu. Du kan roligt gøre dig klar på en sæson med blå/hvide striber, skønne blomsterprint i navy og klar blå, sporty referencer samt matchende blazer sæt med cool detaljer. Lad dig endelig inspirere af vores udvalge styles under dette farvetema.


OM BUSTEDWOMAN

Vi tog med Bustedwoman.com de første spæde skridt i starten af år 2013, og vi løber nu afsted i både stiletter og sneakers for at yde den bedste service  i den virtuelle butik!
Vi er selv ivrige shoppere – naturligvis – og internettet og webshops har mange gange reddet os, når vi ikke kan finde en bestemt style i butikkerne, eller hvis det danske vejr ikke indbyder til spadsereture på strøgene omkring i landet.
Derfor var det næsten en selvfølge, at dagen også måtte komme, hvor vi selv røg i luften og på skærmen.

KUNDESERVICE

Vi kender det godt selv. Netshopping er sjovt og nemt overskueligt frem for at stase ind og ud af butikker den halve dag for at finde den perfekte skjorte – det eneste minus er, at man naturligvis ikke kan prøve tøjet på. Derfor sidder vi ivrigt klar bag skærmen til at svare på spørgsmål om pasform og kvalitet.


Webshop   21 26 30 03    /   Butik   86 82 30 00

BUSTED     ·     VESTERGADE 7     ·     8600 SILKEBORG     ·     TLF.: +45 21 26 30 03     ·     CVR 33234422     ·     INFO@BUSTEDWOMAN.COM
0 varer i kurven