Farvetemaer


RØD, ORANGE & SORT


Kærlighedens farve nummer ét trender lige nu - og hele efteråret med. Kombinationen af den stærke røde farve og orange nuancer går perfekt hånd-i-hånd denne sæson. Den stærke røde power-farve kommer vi til at se på alt fra jakker til kjoler, buksedragter, sko og tasker - og vi glæder os til at mixe sorte materialer med røde og orange toner.GRØN, HVID & SORTGrønne matchende sæt, striber, læder og culotte bukser er alle 3 tendenser som er på sit højeste lige nu. Skab nogle spændende looks med de grønne toner og mix med sort eller hvid, så den grønne farve  virkelig kommer til sin ret. Vær ikke bange for at gå med grønne læderlooks, stribede skjorter og store grønne jakker - det hitter i den nye sæson!NAVY, HVID & KLAR BLÅ


Blålige nuancer kombineret med hvid er ikke til at komme udenom lige nu. Du kan roligt gøre dig klar på en sæson med blå/hvide striber, skønne blomsterprint i navy og klar blå, sporty referencer samt matchende blazer sæt med cool detaljer. Lad dig endelig inspirere af vores udvalge styles under dette farvetema.


OM BUSTEDWOMAN

Hos BUSTEDWOMAN er vi stolte af at være en stærk multibrand store, som kan tilbyde dig et bredt, men nøje udvalgt sortiment af eksklusive styles fra tidens dygtigste designere – hvad enten du shopper i vores butik eller webshop. Vi sætter store krav til shoppeoplevelsen og tror på, at god service er lige så vigtigt som lækre designs. Vores professionelle og erfarne team står derfor altid klar til at guide dig gennem de mange mærker, designs og materialer, indtil vi finder det helt rigtige til netop dig. Shopping skal være sjovt, og vi har gjort vores bedste for at skabe et spændende modeunivers, hvor du aldrig bliver træt af at gå på opdagelse. Rigtig god fornøjelse!

KUNDESERVICE

Er du i tvivl om størrelsen? Har du spørgsmål om materiale eller pasform? Eller er din størrelse udsolgt? Fortvivl ej, for hos BUSTEDWOMAN sidder vi klar ved tasterne og på telefonen for at give dig den bedst mulige service, når du besøger vores webshop. Så ring eller skriv til os, vi vil rigtig gerne hjælpe.


Webshop   21 26 30 03    /   Butik   86 82 30 00

BUSTED     ·     VESTERGADE 7     ·     8600 SILKEBORG     ·     TLF.: +45 21 26 30 03     ·     CVR 33234422     ·     INFO@BUSTEDWOMAN.COM
0 varer i kurven