Please Jeans
Mærker
Sortiment
Størrelse
Farve

Please Jeans

På Bustedwoman.com finder du det spændende italienske tøjmærke Please Jeans. Det blev skabt i 1993 af to passionerede italienere med sans for mode. Mærket laver hovedsagligt hverdagstøj til modebevidste og aktive kvinder. Please Jeans designer bukser og shorts i rigtig mange spændende materialer såsom denim, bomuld, linen, læder og meget mere. Dette er med til at give tøjet dets forskellige og spændende karakter, der henvender sig til en meget bred skare af kvinder. Et nøgleord hos Please Jeans er kvalitet. Designerne går meget op i at udvælge de helt rigtige materialer, der vil holde bedst muligt i den aktive kvindes liv – dog uden at gå på kompromis med et lækkert og råt design.

Mest populære
Varenummer: 092623-161
Tilbuddet gælder så længe lager haves, dog senest 01-08-2018.
Før DKK 1.399,00
DKK 559,60
  

Spar DKK 839,40
Info / Køb
Størrelser på lager:
XXS

Læs mere om Please her:

Bukser med god pasform fra Please Jeans


Det kan være svært at finde bukser med den rette pasform. Please Jeans gøre det lidt lettere for dig at finde et par bukser, som du blive glad for sæson efter sæson. Hos bustedwoman.com finder du en stor variation af bukser fra det italienske mærke. Et par jeans eller mange flere er næsten til stede i alle kvinders garderobe i dag – og med god grund. Et par kvalitetsjeans kan nemlig bruges på arbejde og til fest alt efter, hvordan man styler dem. Har du nok af jeans, finder du også et spændende udvalg af bukser med print fra Please Jeans. De kan peppe garderoben op og give et friskt pust til de neutrale farver, som ellers præger mange kvinders tøjskabe.

Cool shorts fra Please Jeans


Til forår og sommer er shorts et absolut must-have. Please Jeans laver nogle super cool shorts med fede detaljer. Der arbejdes især med at bruge smarte knapper eksempelvis i stedet for en lynlås, hvilket giver shortsene et anderledes og fedt udtryk. Et par shorts er perfekte til sommerens brune bare ben og sandaler på fødderne, og de giver det helt rette afslappede sommerlook. Shorts til kvinder kan styles på mange forskellige måder. Skal det være råt og sexet kan man tilsætte en oversize-skjorte, og skal det være pænt men casual, kan man tage et par strømpebukser på under og tilsætte en cool T-shirt eller en blazer. Der er rigtig mange muligheder med shorts fra Please Jeans, og det er bare med at vælge din favorit.

Please Jeans til smarte kvinder


Hvem vil ikke gerne have lidt af den feminine og sexede italienske vibe, der leder tankerne hen på Milano, stilfulde mennesker og drinks på fortovscaféer. Det får du med garanti, når du køber bukser, jeans eller shorts fra Please Jeans. Her kombineres den helt rette mængde råhed, coolness og femininitet, der er med til at skabe et smart og selvsikkert look. Klik rundt her på siden for at finde dine favoritter i dag. Når du handler på bustedwoman.com skal du ikke tænke på omkostninger ved fragt – det betaler vi, så du har lidt mere at shoppe for. Velkommen til onlineshoppen, hvor du kan lade dig blive inspireret af de nyeste modetrends for kvinder.
OM BUSTEDWOMAN

Vi tog med Bustedwoman.com de første spæde skridt i starten af år 2013, og vi løber nu afsted i både stiletter og sneakers for at yde den bedste service  i den virtuelle butik!
Vi er selv ivrige shoppere – naturligvis – og internettet og webshops har mange gange reddet os, når vi ikke kan finde en bestemt style i butikkerne, eller hvis det danske vejr ikke indbyder til spadsereture på strøgene omkring i landet.
Derfor var det næsten en selvfølge, at dagen også måtte komme, hvor vi selv røg i luften og på skærmen.

KUNDESERVICE

Vi kender det godt selv. Netshopping er sjovt og nemt overskueligt frem for at stase ind og ud af butikker den halve dag for at finde den perfekte skjorte – det eneste minus er, at man naturligvis ikke kan prøve tøjet på. Derfor sidder vi ivrigt klar bag skærmen til at svare på spørgsmål om pasform og kvalitet.


Webshop   21 26 30 03    /   Butik   86 82 30 00

BUSTED     ·     VESTERGADE 7     ·     8600 SILKEBORG     ·     TLF.: +45 21 26 30 03     ·     CVR 33234422     ·     INFO@BUSTEDWOMAN.COM
0 varer i kurven