Plus Fine
Mærker
Sortiment
Størrelse
Farve

Plus Fine

Nu kan du få fat i dine favorit-items fra det danske tøjmærke Plus Fine i vores webshop. Tøjmærket blev startet i det smukke og idylliske Nordsjælland i 2008, og i dag er Plus Fines kollektioner ikke kun populære i Danmark, men også i resten af verden. Inspirationen til de mange lækre designs kommer fra den store verden, og tøjet fra Plus Fine bærer derfor præg af noget spændende og etnisk, samtidig med at den klassiske og moderne stil altid går igen. Mange kvinder sværger allerede til skønne skjorter, bukser og toppe fra Plus Fine. Bliver det også en af dine nye favoritter? På BUSTEDWOMAN.com er vi Plus Fine-forhandler, og her finder du et stort udvalg af tøj fra dette dejlige danske mærke, der allerede har vundet mange shoppeglade kvinders hjerter.

Mest populære
Plus Fine EGRO 17557 GRÅ
Størrelser på lager:
XLARGE

Læs mere om Plusfine her:

Lette og luftige bukser fra Plus Fine

Et klart yndlingsitem fra dette mærke er deres meget luftige og lækre bukser, der er utrolig behagelige at have på, og med deres løse pasform sidder de godt på stort set alle kvinder. Bukser fra Plus Fine kendetegnes især på de mange smukke mønstre og feminine farver. Her afspejles de mange inspirationsrejser, som er med til at præge tøjmærket. Materialerne er specielt udvalgte, så de er så komfortable som muligt at have på samtidig med, at de skal kunne bruges til mange forskellige anledninger. De mønstrede bukser fra Plus Fine kan bruges både til en ganske almindelig top eller som et smukt sæt med en matchende overdel, som oftest også findes i kollektionerne. Deres smukke bukser er sand klassiker, som med fordel kan pakkes med i kufferten, når du drager på ferie. Deres smukke farver og print passer perfekt til feriestemningen, og deres løse pasform er ideel til de sydlige himmelstrøg og deres varme klima.

Plus Fine skjorte til hverdag og til fest

Det nordsjællandske tøjmærke præsenterer to kollektioner om året - en spring/summer og en fall/winter-kollektion. I stort set alle kollektioner ses de utrolig smukke skjorter, som er en fast del af garderoben hos mange kvinder. En skjorte fra Plus Fine kan bruges til rigtig mange ting – både til hverdag og til en fin anledning. De mange etnisk inspirerede mønstre kan være med til at skabe et spændende og feminint look. Brandets tøj kendetegnes også generelt ved at være etnisk inspireret, råt og samtidig feminint og klassisk. Nøgleord som mange kvinder sætter pris på, når de skal vælge nyt tøj til klædeskabet og kommodeskufferne. Med en skjorte fra Plus Fine går du aldrig galt i byen, og du kan bruge den igen og igen.

Bukser, skjorter, blazer og meget mere fra Plus Fine

Plus Fines kollektioner navngives alle efter et bestemt land, hvor designerne bag mærket har fundet deres inspiration. Hvert enkelt item er desuden navngivet efter en bestemt by i dette land. På den måde kan man kende både kollektionerne og de forskellige designs fra hinanden, og samtidig afspejler det de forskellige designs spændende inspirationskilder. Plus Fines design henvender sig især til den moderne kvinde, der kan lide at følge modens tendenser, men som samtidig går op i at udstråle afslappethed og overskud. Intet under at mange kvinder går efter lige netop dette tøjmærke, når de shopper nyt tøj til garderoben. Hos BUSTEDWOMAN.com er vi rigtig glade for sæson efter sæson at kunne præsentere vores kunder for de lækre skjorter, bukser, blazere, toppe og meget mere fra det skønne og populære tøjmærke.
OM BUSTEDWOMAN

Hos BUSTEDWOMAN er vi stolte af at være en stærk multibrand store, som kan tilbyde dig et bredt, men nøje udvalgt sortiment af eksklusive styles fra tidens dygtigste designere – hvad enten du shopper i vores butik eller webshop. Vi sætter store krav til shoppeoplevelsen og tror på, at god service er lige så vigtigt som lækre designs. Vores professionelle og erfarne team står derfor altid klar til at guide dig gennem de mange mærker, designs og materialer, indtil vi finder det helt rigtige til netop dig. Shopping skal være sjovt, og vi har gjort vores bedste for at skabe et spændende modeunivers, hvor du aldrig bliver træt af at gå på opdagelse. Rigtig god fornøjelse!

KUNDESERVICE

Er du i tvivl om størrelsen? Har du spørgsmål om materiale eller pasform? Eller er din størrelse udsolgt? Fortvivl ej, for hos BUSTEDWOMAN sidder vi klar ved tasterne og på telefonen for at give dig den bedst mulige service, når du besøger vores webshop. Så ring eller skriv til os, vi vil rigtig gerne hjælpe.


Webshop   21 26 30 03    /   Butik   86 82 30 00

BUSTED     ·     VESTERGADE 7     ·     8600 SILKEBORG     ·     TLF.: +45 21 26 30 03     ·     CVR 33234422     ·     INFO@BUSTEDWOMAN.COM
0 varer i kurven