Ravn

Hos BUSTEDWOMAN er vi meget glade for at kunne præsentere den nye kollektion af bukser, bluser, toppe m.m.  fra det danske brand Ravn. Mærket startede i 2012 i København, og med deres opstart nåede skandinavisk design helt nye højder. Duoen bag mærket har tilsammen hele 35 års erfaring i modebranchen og ville med Ravn finde nye måder at udtrykke mode på. De arbejder med naturlige materialer og skaber tidløse og klassiske items, som kan gå hen og blive garderobeklassikere hos den moderne og stilbevidste kvinde. Ravns filosofi går på fantastisk pasform, design af højeste kvalitet og klassisk enkelthed. Shop Ravns smukke bukser, toppe, bluser m.m. her.

Tøj fra Ravn online hos BUSTEDWOMAN.com

Ravn leger med naturens skønne materialer, når de designer tøj, hvilket resulterer i skarpe og innovative designs. Deres kollektioner emmer af skandinavisk enkelthed og elegance, men med et flot og anderledes twist. Du får tidløse og klassiske items, som du kan bruge igen og igen og mikse og matche med de andre lækre sager i garderoben. Hos BUSTEDWOMAN.com finder du lækre styles fra Ravns nyeste kollektioner. Vi vil gerne gøre din shoppeoplevelse sjov og let, og derfor kan du altid kontakte os med spørgsmål til materialer, størrelser, forsendelse osv. Derudover har du lynhurtigt dit nye tøj i hånden, eftersom vi sender dine varer i løbet af 1-2 dage. Og skulle dit tøj mod forventning ikke lige være dig, så har du 14 dages fuld returret, når du shopper hos os – kan det blive nemmere?

Kjole fra Ravn

Hos Ravn finder du en lang række smukke kjoler med unikke mønstre og skønne farver. Kollektionerne byder på både korte og lange kjoler, som alle har det til fælles, at de har et feminint udtryk, en smuk silhuet og er i de skønneste materialer. Kjolerne kan du bruge til fest med høje hæle og fine smykker, eller du kan hoppe i dem til hverdag med et par fede sneakers og en denimjakke til. Med en kjole fra Ravn i skabet har du tøjet til sommerens fester, herunder de mange dejlige sommerbryllupper. Ravns kollektioner byder desuden på smukke kimonoer, som også er ideelle som kjoler, hvis du styler dem med et fedt bælte. Kimonoen er desuden det perfekte item, når du rejser til varmere himmelstrøg. Du kan bruge den ved strand og pool over badetøjet, men du kan også bruge den som en luftig og elegant aftenkjole.

Bukser og bluse fra Ravn

Brandet Ravn laver en lang række flotte sæt bestående af matchende bukser og bluser. De har smukke mønstre og farver og er i løse snit, som klæder langt de fleste kvinder. Brug det smukke sæt sammen med hæle til fest og med støvler eller sneakers til hverdag. Du kan også bruge overdel og underdel hver for sig og sammensætte dem med andre Ravn-lækkerier. De flotte bluser og bukser kan med deres design, kvalitet og pasforme bruges over flere sæsoner, og med deres lækre udtryk bliver du aldrig træt af dem. Vil du have mere inspiration og flere modenyheder? Så følg os på Instagram og Facebook, hvor vi deler inspirerende outfits og nye styles. Du kan også tilmelde dig vores spændende nyhedsbrev og få de nyeste tendenser sendt direkte til din mail, eller du kan besøge vores blog, hvor vi løbende kommer med nye moderelaterede blogindlæg.