SOYA ALEXA 1 Navy
Før musen henover billedet for at zoome

SOYA ALEXA 1 Navy

DKK 399,95

   På lager
Antal
Varenummer: 095055-902
Praktisk regnjakke fra Soya. Regnjakken har aftagelig hætte, bindebånd i livet og forneden, foran er der to lommer. Pasformen er almindelig til løs og bagpå er den længere end foran, hvilket giver den et smart udseende. Den lukkes med lynlås og har rund hals. Taget den danske sommer i betragtning, er den et must i enhver garderobe.

* Mål str. M - bryst: 53 cm, længde: 84/90 cm. Bredden øges/mindskes med 2
  cm for hver størrelse

*Model: ALEXA 1 navy

*Kvalitet: 50% polyester, 50% polyurethane

Vask: 40 grader på vrangsiden, krymper op til 5%
Vis mere
Vis mindre
OM BUSTEDWOMAN

Hos BUSTEDWOMAN er vi stolte af at være en stærk multibrand store, som kan tilbyde dig et bredt, men nøje udvalgt sortiment af eksklusive styles fra tidens dygtigste designere – hvad enten du shopper i vores butik eller webshop. Vi sætter store krav til shoppeoplevelsen og tror på, at god service er lige så vigtigt som lækre designs. Vores professionelle og erfarne team står derfor altid klar til at guide dig gennem de mange mærker, designs og materialer, indtil vi finder det helt rigtige til netop dig. Shopping skal være sjovt, og vi har gjort vores bedste for at skabe et spændende modeunivers, hvor du aldrig bliver træt af at gå på opdagelse. Rigtig god fornøjelse!

KUNDESERVICE

Er du i tvivl om størrelsen? Har du spørgsmål om materiale eller pasform? Eller er din størrelse udsolgt? Fortvivl ej, for hos BUSTEDWOMAN sidder vi klar ved tasterne og på telefonen for at give dig den bedst mulige service, når du besøger vores webshop. Så ring eller skriv til os, vi vil rigtig gerne hjælpe.


Webshop   21 26 30 03    /   Butik   86 82 30 00

BUSTED     ·     VESTERGADE 7     ·     8600 SILKEBORG     ·     TLF.: +45 21 26 30 03     ·     CVR 33234422     ·     INFO@BUSTEDWOMAN.COM
0 varer i kurven