SOYACONCEPT SC-BIANCA 1 SORT
Før musen henover billedet for at zoome

SOYACONCEPT SC-BIANCA 1 SORT

DKK 299,95

   På lager
Antal
Varenummer: 106013-20
Smart bluse fra Soyaconcept. Blusen er prydet med smarte striber i forskellige nuancer, samt fine halvlange ærmer. Style den til en sød nederdel.

· Pasform: Lidt stor i størrelsen.
· Mål: Str. S. Brystmål: 43 cm. x 2. Længde: 68 cm.
· Model: SC-BIANCA 1 SORT
· Kvalitet: 100% viskose
· Vask: 30 grader skånevask
Vis mere
Vis mindre
OM BUSTEDWOMAN

Hos BUSTEDWOMAN er vi stolte af at være en stærk multibrand store, som kan tilbyde dig et bredt, men nøje udvalgt sortiment af eksklusive styles fra tidens dygtigste designere – hvad enten du shopper i vores butik eller webshop. Vi sætter store krav til shoppeoplevelsen og tror på, at god service er lige så vigtigt som lækre designs. Vores professionelle og erfarne team står derfor altid klar til at guide dig gennem de mange mærker, designs og materialer, indtil vi finder det helt rigtige til netop dig. Shopping skal være sjovt, og vi har gjort vores bedste for at skabe et spændende modeunivers, hvor du aldrig bliver træt af at gå på opdagelse. Rigtig god fornøjelse!

KUNDESERVICE

Er du i tvivl om størrelsen? Har du spørgsmål om materiale eller pasform? Eller er din størrelse udsolgt? Fortvivl ej, for hos BUSTEDWOMAN sidder vi klar ved tasterne og på telefonen for at give dig den bedst mulige service, når du besøger vores webshop. Så ring eller skriv til os, vi vil rigtig gerne hjælpe.


Webshop   21 26 30 03    /   Butik   86 82 30 00

BUSTED     ·     VESTERGADE 7     ·     8600 SILKEBORG     ·     TLF.: +45 21 26 30 03     ·     CVR 33234422     ·     INFO@BUSTEDWOMAN.COM
0 varer i kurven