Sportmax / Code

Elegance, innovativ mode, tidsløse silhoutter, vovede designs - det er nogle af de få ord der beskriver det fantastiske Italienske brand Sportmax.
Dette brand blev lancheret i 1969 og havde dets første Catwalk debut i 1976, siden da er verdens fashion metropoler blevet taget med storm og brandet er et af de mest anerkendte i modeverden. Der er her tale om ren luxus kollektioner, du finder kun de allerbedste kvaliteter og får med de trendy og tidsløse designs, tøj du kan bruge sæson efter sæson. Mærket henvender sig til den selvsikre, fashion bevidste, trendy og design elskende kvinde.  Sportmax er indbegrebet af gennemtænkte designs, der er udført til perfektion silhouetterne er, klædelige og ikke mindst meget innovative.

Læs mere om Sportmax her

Eksklusivt og feminint tøj fra Sportmax

Sportmax’ kollektionerne bærer altid præg af stærke innovative tidsløse silhouetter. Kvalitet i en klasse for sig selv, spændende materialer, snit, farvesammensætninger og ypperlig forarbejdning. Det Italienske mærke der udspringer fra Max Mara blev grundlagt af Achille Maramotti i 1951, hvor han også etablerede 'the House of Max Mara'. Navnet Max Mara, har en sjov historie og kommer fra Achille's efternavn Mara(motti) og Max efter en fremtræden lokal greve, der sjældent var ædruelig, men altid stylish. House of Max Mara har i dag 35 brands og spænder over Haute Couture - trendy youth brands. Virksomheden fanger tidens ånd og er en af de helt store trendsættere indenfor fashion. Med designs fra Sportmax kan du skabe en varieret og unik garderobe både til hverdag og til mere festlige lejligheder. Når du kombinerer de forskellige styles, får du et trendy look, med et tidløst snit til den selvsikre kvinde. De smarte til tider underspillet designs, kan nemt mikses med de andre ting i din garderobe, hvor silhoutterne fungere som et  friskt indslag i ens hverdagstøj. Sportmax's design overrasker hver sæson, de løber aldrig tør for unikke, kreative og opfindsomme designs. De skaber spændende og fantasifulde kollektioner, der falder i de fleste stilsikre kvinders smag.

Køb bukser, jakker, nederdele og meget mere fra Sportmax

Kollektionerne fra det verdenskendte Italienske fashion brand varierer fra bukser til nederdele, bluser, skjorter, cardigans, jakker, strik, kjoler, T-shirts, toppe, blazere, tasker og meget mere. Der findes noget til enhver smag og behov. Find din nye jakke her, du får den bedste kvalitet, med raffinerede detaljer og tidsløst design. De fine strik i et unikt design er perfekte til enhver lejlighed - style dem med et par korte bukser og et par pumps for det sejeste outfitt. Skjorterne har et elegant og tidsløst design med fine detaljer og er også en god investering til garderoben. Sportmax nederdelen er fremstillet i den allerbedste kvalitet, med perfekt pasformen der holder gennem mange sæsoner. Bukserne sidder som en drøm, har igen en fantastisk pasform og er indbegrebet af kvalitet. Bukserne bliver fremstillet i mange forskellige tekstiler, mønstre og farver, de små detaljer gør dem spændende og giver bukserne et særpræget udtryk. Nederdelene er feminine og enestående – med dem kan man ikke gå helt galt i byen. High end Fashion brandet byder således på mange spændende styles, som du kan mixe og matche på kryds og tværs for at opnå nye looks. Styrk din selvsikre stil og sikre dig tøj til flere sæsoner.  

High end fashion til den stilsikre kvinde

Sportmax’ tøj henvender sig især til kvinder fra 25 år og opefter. kollektionerne byder også på eksklusive basisvarer, der er nødvendige i enhver garderobe. Så udover de mere innovative og dristige styles, er der også noget til dig der gerne vil starte lidt mere blidt ud. Tøjet fra Sportmax signalerer kreativitet og ikke mindst selvsikkerhed. Brandet er tro mod deres tunge men fantastiske arv, der går helt tilbage til 1947, hvor skaberen Achille Maramotti startede med at designe Couture.  Vi er stolte af at kunne præsentere tøj fra Sportmax og Sportmax Code hos Bustedwoman.com - shop online eller kom og få præsenteret de nyeste styles i vores fysiske butik, beliggende i hjertet af Silkeborg. Sportmax er et brand man ikke kan komme udenom, hvis man elsker mode og gerne vil have de mest unikke og eksklusive styles. Velkommen til BUSTEDWOMAN.com, hvor du finder et stort udvalg af kvalitetstøj til kvinder.