Trine Kryger Simonsen

Hos BUSTEDWOMAN finder du et stort udvalg af danske Trine Kryger Simonsens kollektioner, der består af toppe, bukser, skjorter, strik, jakker m.m. Trine Kryger Simonsen er designeren og ejeren bag virksomheden, som startede tilbage i 2000. Brandets koncept bygger på sofistikerede, elegante og unikke styles med den helt rette pasform. Trine Kryger Simonsen har en lang designbaggrund bag sig og er kendt for den sorte farve, grafiske silhuetter og tøj, hvor hver enkelt style har kant og skiller sig ud. Tøjet er lavet til den moderne kvinde, der er selvsikker i sin stil og foretrækker sofistikeret tøj med et cool udtryk.
Ingen varer
Der er ikke fundet nogen varer ud fra de valgte kriterier

Trine Kryger Simonsens kollektioner

Vælger du tøj fra Trine Kryger Simonsen, får du tøj i høj kvalitet med et sofistikeret og cool udtryk. Kollektionerne er domineret af den sorte farve, som får liv gennem de grafiske silhuetter. Selvom tøjet er sort er det langt fra kedeligt! Tøjets skarpe og klædelige silhuetter samt mikset mellem de mange forskellige kvalitetsmaterialer skaber unikke og dragende styles med masser af kant. Tøjet fra Tine Kryger Simonsen emmer af elegance, men med en rå kant. Iført tøj fra dette mærke, er du altid velklædt fra top til tå til enhver begivenhed. De fleste styles er i sort eller mørke grundtoner, hvilket betyder, at du kan bruge tøjet sæson efter sæson, fordi sort aldrig går af mode. Find et lækkert udvalg af tøj fra Trine Kryger Simonsen hos BUSTEDWOMAN. Du finder mærket i vores butik i Silkeborg og her på vores webshop, og begge steder er vi altid klar til at hjælpe dig, hvis du får brug for det. Og kan du, ligesom os, ikke få nok af mode, kan du finde meget mere inspiration, hotte tendenser og nye styles i vores skønne modeunivers. Følg os på de sociale medier, besøg vores blog eller tilmeld dig vores spændende nyhedsbrev for altid at være fuldt opdateret på modefronten.

Tøj fra Trine Kryger Simonsen hos BUSTEDWOMAN

Hos BUSTEDWOMAN er vi meget glade af, at kunne præsentere dig for tøj fra Trine Kryger Simonsen. Hendes kollektioner forhandles i nøje udvalgte butikker i Danmark og resten af Europa, og vi er meget stolte af at være en af de butikker. Kollektionerne byder på en række lækre styles, som let kan gå hen og blive klassikere i garderoben – det er bare at finde sine favoritter. Vi kan tilbyde dig mange forskellige styles og størrelser fra det populære mærke, og søger du en specifik størrelse eller styles, hjælper vi gerne. Du kan kontakte os på telefon eller mail, så skal vi gøres vores bedste for at hjælpe dig i jagten på din næste Trine Kryger Simonsen-style.