Bitte Kai Rand

Det danske modebrand Bitte Kai Rand blev grundlagt i 1981 og er med sin rige historie og nytænkende designprojekter et af de stærkeste modehuse i Danmark. Brandet er helt sit eget og byder på luksus i et stilrent, enkelt og tidløst design, men tilpasset tidens tendenser. Designets signatur er de grafiske former og dets store fokus på funktionalitet og kvalitet i hver enkel style. Bitte Kai Rand designer kvalitetsmodetøj til stilbevidste kvinder i alle aldre, og kvinden, som køber dette mærke, går op i lækre materialer og godt håndværk. Hun viser sin personlighed gennem sin stil, og Bitte Kai Rand designs giver plads til både det klassiske look samt det mere legende og farverige look.

Læs mere om Bitte Kai Rand:

Bitte Kai Rand – lækker kvalitet og skønne snit

Bitte Kai Rand er et dansk brand, som har høstet stor anerkendelse i Danmark og i udlandet. Hvert år udkommer de med seks nye kollektioner, som alle har rødder i brandets leg med grafiske former og kontraster samt deres store fokus på lækre materialer, godt håndværk og fantastisk pasform. Hver kollektion byder således på smart kvalitetsmodetøj i masser af forskellige farver, størrelser og designs - der er noget for enhver kvinde. Hos Bitte Kai Rand er der fokus på at skabe styles med skønne snit, som klæder kvindekroppen og dens former. Og kvinder verden over er faldet for brandets fantastiske pasform, de lækre materialer samt det moderne, men stadig stilrene og feminine udtryk. De har et helt unikt øje for detalje, kvalitet og udtryk, og du kan derfor være sikker på, at dit Bitte Kai Rand tøj holder længe. Hos BUSTEDWOMAN er vi meget begejstrede for brandet, og vi har derfor sammensat et fint udvalg af smarte og moderigtig styles til dig, herunder bukser, kjoler, bluser m.m. Husk, at du kan shoppe Bitte Kai Rand både online og i vores butik i Silkeborg.

Kjole fra Bitte Kai Rand

Skal du bruge en smart kjole, der understreger din personlighed, er Bitte Kai Rand det rette valg. Kjoler fra Bitte Kai Rand egner sig både til hverdag og til fest, fordi du kan dresse dem op og ned alt efter begivenheden. Hop i en af de skønne sorte kjoler med en jakke og du er klar til arbejde, eller pift kjolen op med smykker og stilletter, og du er klædt på til fest. Du kan også vælge en af de mere farverige og grafiske kjoler, hvis det skal larme lidt mere. Hvad end du er til det klassiske og afdæmpede look eller det mere farverige og modige look, kan du finde kjolen hos Bitte Kai Rand.

Bitte Kai Rand bukser

Bitte Kai Rand kollektionen rummer altid et fint udvalg af flotte bukser med unikt snit og velsiddende pasform. Bukserne fås både i ensfarvede styles samt styles med smukke, farverige mønstre. Du finder løse bukser med vidde eller stramme bukser, som f.eks. de populære basic bukser. De mange Bitte Kai Rand bukser egner sig, ligesom resten af kollektionen, til både hverdag og fest, og stylingmulighederne er mange. Brug f.eks. basic bukserne som leggings under en flot kjole eller alene til en smart overdel.