Mos Mosh blazere

Mos Mosh blazere er en blazer, du kan style med alt fra jeans til tailored bukser. Gå med den ikoniske Blake Night blazer i bæredygtigt materiale og med et fantastisk fit, eller vælg en af sæsonens blazere med en afslappet pasform. På selv de værste morgener med tøjkrise redder en god blazer dig. En stilfuld blazer er nemlig altid en god idé!

Mos Mosh blazers til enhver smag


Mos Mosh har et bredt udvalg af flotte blazers. De elegante designs omfavner alt fra den klassiske sorte til en pallette af flotte farver og mønstre. Alt efter hvilken blazer du trækker i, kan du klæde dig efter dagens humør. Måske går du den ene dag efter et konservativt og afdæmpet udtryk? Så vil en sort eller marineblå blazer fra Mos Mosh være et perfekt match til din garderobe. Eller måske har du i stedet dage, hvor du vil have et lidt mere sprælsk indspark til din stil? Så kan du med stor fornøjelse dykke ned i en regnbue af valgmuligheder, blandt andet et flot blomstret mønster. Eller hvad med en fed gul, pink eller støvet blå blazer til at skabe blikfang til dit outfit?
Mos Mosh har også skabt en stribe af ternede blazers i smukke sand- og jordfarver. Designet vil være et oplagt valg til dig, der holder af et vintageinspireret look. Med en blazer i en flot pasform sætter du kant på dit look samtidig med, at du fremhæver din talje og skuldre. Du kan vælge lige den pasform, der klæder dig bedst, hvad end det er den mere løse model eller et snit, der krammer tydeligt om taljen.

Mos Mosh blazers til enhver anledning


Hvis du er vild med fine detaljer, vil du helt sikkert elske de smukke knapper, som pryder blazerne fra Mos Mosh og skaber et fint finish til designet. Du kan vælge at knappe din blazer eller blot lade den stå åben. Du kan både bruge din blazer fra Mos Mosh som en cardigan indendørs eller som en jakke i varmere vejr. Der findes et utal af måder, hvorpå du kan style den. Du kan sammensætte den med pæne bukser og skjorte, hvis du går efter det fulde businesslook på kontoret. Du kan også vælge at tage den over din kjole eller at kombinere den med en smart nederdel eller en fin bluse. Du går sjældent galt i byen med en blazer, hvilket gør den til en uundværlig del af din garderobe. Uanset hvad, er du nemlig sikker på, at du altid står skarpt med en blazer fra Mos Mosh.