Buksedragter

Her kan du shoppe tidens hotteste buksedragter. Buksedragter er en velkendt trend som er elsket af rigtig mange kvinder. Buksedragten er behagelig, smart og kan bruges både til hverdag og fest alt efter, hvad du anvender af tilbehør. Leder du efter en buksedragt til fest, en buksedragt med blonder? Eller leder du efter en festlig buksedragt med lange ærmer eller buksedragt med korte ærmer? Så kig med. Vi har et stort udvalg af smarte buksedragter og jumpsuits til enhver lejlighed.

Buksedragt til fest

Mangler du en festlig buksedragt til den kommende julefrokost, fødselsdag eller aften ude med veninderne? Så har vi masser af smarte buksedragter som både kan bruges en aften ude, men også senere til hverdag. Dine accessories og styling af buksedragten gør nemlig hele forskellen. En buksedragt til fest kan både være en blondebuksedragt, en klassisk buksedragt eller en glimmerbuksedragt. Hold øje på vores hjemmeside, vi får løbende nye buksedragter til fester.

Buksedragt med blonder

En buksedragt med blonder er det feminine valg når du leder efter en smart buksedragt. Find både buksedragter med blondeærmer og buksedragter med blondedetaljer ved kraven. Hos BUSTEDWOMAN har vi både blondebuksedragter i navy, sort og mange andre smukke farver afhængig af sæsonen. Kom også gerne forbi vores butik, så hjælper vi dig med at finde den perfekte buksedragt med blonder. Se blandt andet de feminine buksedragter med blonder fra In Front og By Malene Birger.

Buksedragt med lange ærmer

Foretrækker du en buksedragt med lange ærmer har vi løbende mange forskellige smarte og klædelige buksedragter at vælge mellem. Buksedragter med lange ærmer er særligt in i vinterperioden, hvor de lange ærmer er behagelige grundet det køligere vejr. En buksedragt med lange ærmer kan bruges både til hverdag og fest, og er super behagelig at have på. Leder du efter en helt klassisk sort buksedragt med lange ærmer, anbefaler vi eksempelvis In Front som designer smukke buksedragter med og uden lange blondeærmer.

Buksedragt med korte ærmer

En buksedragt med korte ærmer er en all time favorit blandt kvinder! Buksedragter med korte ærmer kan bruges året rundt. I vinterperioden kan du blot tage en lækker og lun cardigan eller bluse over din buksedragt. Buksedragter med korte ærmer fås i mange forskellige farver og modeller. Vi har løbende skønne buksedragter med korte ærmer med søde blondedetaljer men også helt klassiske buksedragter. Vi har blandt andet buksedragter fra In Front, By Malene Birger buksedragt, Gestuz og Paris. Se også vores smarte buksedragter med glimmer og glitter.

Sort buksedragt

En sort buksedragt er en sand vinder! Den sorte buksedragt kan du bruge på arbejdet, på caféture med veninderne, til julefrokosten, til fødselsdagen men også til fest. En festbuksedragt er den sorte buksedragt. Styl den med store smykker, smarte stilletter eller støvler og en taske i en iøjenfaldende farve. En sort buksedragt med lange ærmer eller korte ærmer er must have i basis garderoben. Er du på udkig efter mange sorte buksedragter, så se vores udvalg her. Vi får også løbende smarte sorte buksedragter med mønster, så hold øje med BUSTEDWOMAN både online og i vores butik i Silkeborg.