FreeQuent

Her finder du tøjmærket til den moderne og kreative kvinde! Freequent er et dansk mærke, der i 2006 startede med at designe skønt tøj til kvinder i alle aldre. Kollektionerne har både cool og rå detaljer, men også feminine træk, der understreger kvindeligheden. Inspirationen til de mange smukke designs kommer fra rejser ud i verden til moderne storbyer og modemekkaer som New York, Paris og Milano. Freequent er især blevet populære på deres lækre jakker og cardigans, der kendetegnes ved den gode kvalitet og ikke mindst på de særdeles gode priser, der gør sig gældende for hele sortimentet i kollektionerne. Med en jakke fra Freequent får man en klassiker, der vil holde mange sæsoner frem over.

Læs mere om Freequent her:

Freequent i 2021

Freequent i 2021 byder igen på stor variation i både snit, farver og mønstre. Brandet er netop kendetegnet ved dets brede spektre af styles til forskellige anledninger, hvilket også er tilfældet i de nye kollektioner fra Freequent i 2021. Udforsk de nyeste kollektioner fra Freequent i 2021, og pryd din garderobe med de smarte styles.

Freequent jakker

Det danske mærke har siden 2006 opnået stor succes med deres designs både på det danske marked såvel som på det internationale marked. Freequents koncept går på, at mode skal være til at betale. Derfor kan du købe jakker, bukser, cardigans , kjoler og meget mere fra det skønne mærke uden at blive ruineret. Til trods for dette laves tøjet altid i skønne og holdbare materialer, hvilket betyder, at du kan se godt ud og samtidig være aktiv på job eller i fritiden uden at bekymre dig. Freequents jakker og veste er især blevet utrolig populære, fordi de er smarte og farverige og samtidig er i en super lækker kvalitet, der holder sæson efter sæson i den moderigtige kvindes garderobe.  

Bæredygtig mode fra Freequent

I dag er mode ikke bare mode. Freequent har fået øjnene op for, at der er rigtig mange kvinder, der stiller høje krav om, at deres mode skal være produceret med omtanke for andre mennesker og for miljøet. Derfor har Freequent valgt at tage initiativer, der sikrer, at deres tøj er produceret bæredygtigt. Blandt andet holder de skarpt øje med producenterne for at sikre, at arbejdsmiljøet er i orden, og at der ikke bliver brugt farlige kemikalier, der kan skade medarbejderne eller miljøet. På den måde mener Freequent, at de opretholder det bedst mulige og loyale forhold til kunderne, der stiller høje krav til deres mode i dag.  

Se de nyeste kollektioner fra Freequent her

Hos BUSTEDWOMAN.com holder vi dig opdateret med de nyeste kollektioner fra Freequent. Du kan altid regne med, at vi præsenterer dig for de nyeste tendenser, farver og designs her på siden. Freequent er mærket til den moderne kvinde, der gerne vil understrege sin personlighed og stil gennem sit tøjvalg, og som ikke vil gå på kompromis med kvaliteten og materialerne. Her på siden finder du altid et stort udvalg af kjoler, bukser, capribukser, bluser og meget andet fra det skønne mærke. Har du spørgsmål til moden eller til din handel her på siden, er du altid meget velkommen til at kontakte os. Husk også, at vi leverer dine indkøb helt gratis til dig indenfor 1-2 hverdage.