Gustav

Her finder du et af Danmarks absolut førende mærker indenfor eksklusiv mode til kvinder. Gustav blev grundlagt i 2009 og er således et forholdsvis nyt brand på den danske modescene. Ikke desto mindre har det allerede opnået utrolig stor succes nationalt såvel som internationalt. Tøj fra Gustav kendes især på de sofistikerede designs og på de unikke detaljer, der gør, at tøjet skiller sig ud fra så meget andet mode i dag. Tøj fra Gustav henvender sig til den stilsikre kvinde, der gerne vil klæde sig sofistikeret og smukt på, både når det gælder til hverdag, på jobbet eller til fest. Med tøj fra Gustav skiller du dig ud fra mængden på smukkeste vis.

Læs mere om Gustav her:

Gustav i 2024

Gustav i 2024 byder på klassiske og velkendte styles, som er blevet nyfortolket i forhold til farver, mønstre og snit. Desuden byder brandet på masser af nye og smarte styles, som på fineste vis formidler de klassiske karakteristika som er dikteret af tidens trends og tendenser. Gustav i 2024 formår stadig at være en yderst relevant spiller i modeverdenen.

Tøj i lækre materialer fra Gustav

Det danske brand har især stor fokus på valg af materialer. Det er kun absolutte kvalitetsstoffer, der bruges i produktionen. Samtidig arbejdes der med utrolig mange forskellige materialer, der giver tøjet et spændende og varieret look. Inspirationen til materialerne kommer fra mange forskellige dele af verden, og Gustavs designere er meget inspireret af den globale mentalitet. Tøjet henvender sig derfor til kvinden, ”der føler sig hjemme i hele verden”. Skønne materialer er dog ikke det hele. For at opnå succes som internationalt modebrand, skal tøjet også kunne holde til noget. Derfor har designerne bag brandet stor fokus på, at der udføres et godt stykke håndværk under produktionen. Denne kombination af materialer og godt håndværk munder ud i dette eksklusive brand, der allerede har vundet mange kvinders hjerter, når det kommer til mode.

Skønne farver og detaljer hos Gustav

Hvad enten du leder efter matchende bukser og blazere, en skøn kjole til fest eller hverdagsfavoritter, kan du stole på, at der altid er kælet for detaljen hos Gustav. I alle kollektionerne er der lagt vægt på et spændende farvevalg, der kan være med til at understrege den feminine kvindelighed. Af skønne detaljer i tøjet kan nævnes blonder, metallic, prints og silke. Når du vælger at købe tøj fra Gustav kommer du aldrig til at kede dig. Der er lagt vægt på det eksklusive look, der går igen i alle kollektioner, og som virksomheden selv siger: ”Gustav er en juvel for alle kvinder, som gerne vil skinne”. Husk at når du køber tøj her på BUSTEDWOMAN.com, sender vi dine varer indenfor 1-2 hverdage.  

Gustav tøj – bukser og blazer

Du kan finde stort set al slags beklædning fra Gustav. En klassiker, der går igen i mange af kollektionerne, er bukser og blazere. Disse to skønne items kan bruges både som matchende sæt eller mixes med andre favoritter i garderoben for et nyt og spændende look. Bukser og blazer kan både bruges til hverdag og på jobbet, hvor du kan vælge de lidt mere nedtonede farver og materialer. Du kan også bruge sættet til fest, hvor du kan vælge blandt de mange skønne farver og mønstre for et friskt og stilet look, der helt sikkert vil stjæle opmærksomheden og producere mange misundelige blikke. Mulighederne er mange, og det er blot at vælge, mikse og matche fra Gustavs populære kollektioner, som du finder her på siden.