Tights & leggings

Leggings og strømpebukser er en trend der varer ved! Under dette sortiment finder du vores store udvalg af leggings og strømpebukser, de kan burges til ALT, derfor er det et MUST HAVE i din garderobe. Leggings er efterhånden det mest omdiskuteret stykke tøj på markedet.

Læs mere om vores Leggings og strømpebukser her:

Leggings og strømpebukser


Udover at leggings er det mest omdiskuteret stykke tøj på markedet, så er de super behagelige at have på og, kan bruges til flere forskellige looks. F.eks. et mere formelt look med en rigtig fin bluse samt en blazer, et smart, afslappet hverdags look med en fin simpel bluse eller til et festligt outfit med et par flotte stiletter. Hos bustedwoman.com har vi altid et stort udvalg af leggings til enhver kvinde og enhver smag.
Strømpebukser er selv klart også et MUST HAVE, især til de kolde måneder, det giver dig nemlig mulighed for at bruge din flotteste kjole i din garderobe, uanset hvad vejret siger. Hos bustedwoman.com har vi et stort udvalg af strømpebukser til kvinder i alverdens farver, mønstre, størrelser og materialer fra Sneaky fox. Hvad end du står og mangler har vi det helt sikkert hos bustedwoman.
Hos bustedwoman.com garantere vi hurtig levering og returnering samt 14 dages fuld returret