Tights & leggings

Tights & leggings

Leggings og strømpebukser er en trend der varer ved! Under dette sortiment finder du vores store udvalg af leggings og strømpebukser, de kan burges til ALT, derfor er det et MUST HAVE i din garderobe. Leggings er efterhånden det mest omdiskuteret stykke tøj på markedet.

Ingen varer
Der er ikke fundet nogen varer ud fra de valgte kriterier

Læs mere om vores Leggings og strømpebukser her:

Leggings og strømpebukser


Udover at leggings er det mest omdiskuteret stykke tøj på markedet, så er de super behagelige at have på og, kan bruges til flere forskellige looks. F.eks. et mere formelt look med en rigtig fin bluse samt en blazer, et smart, afslappet hverdags look med en fin simpel bluse eller til et festligt outfit med et par flotte stiletter. Hos bustedwoman.com har vi altid et stort udvalg af leggings til enhver kvinde og enhver smag.
Strømpebukser er selv klart også et MUST HAVE, især til de kolde måneder, det giver dig nemlig mulighed for at bruge din flotteste kjole i din garderobe, uanset hvad vejret siger. Hos bustedwoman.com har vi et stort udvalg af strømpebukser til kvinder i alverdens farver, mønstre, størrelser og materialer fra Sneaky fox. Hvad end du står og mangler har vi det helt sikkert hos bustedwoman.
Hos bustedwoman.com garantere vi hurtig levering og returnering samt 14 dages fuld returret

OM BUSTEDWOMAN

Hos BUSTEDWOMAN er vi stolte af at være en stærk multibrand store, som kan tilbyde dig et bredt, men nøje udvalgt sortiment af eksklusive styles fra tidens dygtigste designere – hvad enten du shopper i vores butik eller webshop. Vi sætter store krav til shoppeoplevelsen og tror på, at god service er lige så vigtigt som lækre designs. Vores professionelle og erfarne team står derfor altid klar til at guide dig gennem de mange mærker, designs og materialer, indtil vi finder det helt rigtige til netop dig. Shopping skal være sjovt, og vi har gjort vores bedste for at skabe et spændende modeunivers, hvor du aldrig bliver træt af at gå på opdagelse. Rigtig god fornøjelse!

KUNDESERVICE

Er du i tvivl om størrelsen? Har du spørgsmål om materiale eller pasform? Eller er din størrelse udsolgt? Fortvivl ej, for hos BUSTEDWOMAN sidder vi klar ved tasterne og på telefonen for at give dig den bedst mulige service, når du besøger vores webshop. Så ring eller skriv til os, vi vil rigtig gerne hjælpe.


Webshop   21 26 30 03    /   Butik   86 82 30 00

BUSTED     ·     VESTERGADE 7     ·     8600 SILKEBORG     ·     TLF.: +45 21 26 30 03     ·     CVR 33234422     ·     INFO@BUSTEDWOMAN.COM
0 varer i kurven