Neo Noir

Neo Noir er på rekordtid blevet et af vores favoritbrands, når vi taler om designs i fantastiske materialer til gode priser. Når nye kollektioner lander hos os, vil de altid kunne ses og shoppes lige her.
Danske Neo Noir skaber gang på gang gennemførte kollektioner med stilsikre looks til både hverdag og festlige begivenheder. Særligt kjoler fra Neo Noir er et hit, hvor feminine detaljer og farvekombinationer går op i en højere enhed.
Gå her på opdagelse  i vores store Neo Noir sortiment og glæd dig til at få fornyet din garderobe med dine favoritter.
Vi tilbyder fri fragt ved køb over 399,- og fri ombytning, hvis størrelsen ikke passer.

By Neo Noir i 2024

Neo Noir i 2024 opretholder de klassiske og feminine udtryk. Mønstre, smukke farver, og feminine faconer bliver atter nyfortolket hos Neo Noir i 2024, og afspejles både i formelle samt hverdags-styles. Bliv atter inspireret af Neo Noir i 2024, og find dine yndlings styles, som skal pryde netop din garderobe.

Neo Noir - tøj til enhver lejlighed

Neo Noir har en bred og trendy kollektion, her finder du af cool, sporty, afslappende og festlige styles, som er helt perfekte til et lækkert hverdagslook eller et flot aftenlook. Kollektionerne er designet med stor vægt på pasform, kvalitet og pris. Her SKAL alle kvinder kunne være med.  Det må siges at brandet har banet sin vej ind i den danske modeverden - deres flittige brug af Instagram har givet dem utrolig stor succes og de ses tit på mediet hvor tilfredse kunder tagger dem.

Kollektionerne er kendetegnet ved smarte bluser, toppe, nederdele og kjoler - de findes i afdæmpede farver med små velovervejede detaljer og mere vovede og cool silhouetter. Designet er enkelt, men helt igennem stilsikkert. Så når du køber tøj fra det danske NEO NOIR, får du cool modetøj af god kvalitet, som du kan bruge igen og igen. Tøjets gode pasform og lækre materiale valg, gør det utroligt behageligt at have på. Alt i alt et perfekt grundlag for lækkert basistøj, som kan blive evige garderobefavoritter. Tøjet kan med dets trendy og til tider klassiske snit og farvepalet bruges sæson efter sæson. På den måde har du altid en sikker og stilren basisgarderobe, hvor du kan tilføje og fjerne de mere vilde sæson præget items. NEO NOIR byder på lækre basisvarer til hele garderoben, i kollektionerne finder du nemlig både toppe, t-shirts, bluser, skjorter, nederdele og kjoler m.m., og du kan finde mange lækre NEO NOIR-favoritter hos BUSTEDWOMAN.com.

Bluser fra Neo Noir

Er du vild med smarte t-shirts og bluser, så finder du flotte tryk og print her? Tag et kig på de mange overdele fra Neo Noir. Her finder du den feminine toppe, enkle bluser, statement t-shirt i de bedste designs. Det er den perfekte måde at tilføre dit look lidt ekstra kant, og du kan altid finde et tryk eller print, som passer til din personlige stil. Style t-shirten med print sammen med et par kassebukser og hvide sneakers, eller leg med mønstre og materialer ved at style den med et par løse mønstrede bukser. Du finder både t-shirts med store iøjnefaldende statement tryk og t-shirts med små diskrete tryk, når du shopper hos NEO NOIR. De fornuftige priser, gør at du mulighed for at skifte ud, når du forelsker dig i en ny overdel.

Kjoler fra Neo Noir

Her får du flotte kjoler der er designet i de flotteste print og materialer. Der både er fokus på kvalitet, design og pasform – intet er overladt til tilfældighederne. Derfor får du også de fineste kjoler, når du køber kjoler fra NEO NOIR. Du kan bruge dem på flere måder, hvis du er til det mere trendy, så brug et par bukser inden under i stedet for et par klassiske leggins og et par hvide sneakers for det sejeste look. Find din yndlings NEO NOIR kjole på BUSTEDWOMAN.com

Cool designs til overkommelige priser fra Neo Noir

Dette mærke laver trendy og moderigtige styles, som passer perfekt til basisgarderoben. Tøjets fine udtryk og perfekte snit samt dets høje kvalitet gør, at du kan bruge det år efter år. Du finder både lækkre kvalitetsstrik, smarte t-shirts, elegante kjoler og velsiddende bukser, selvfølgelig trendy blazer jakker.

Hos BUSTEDWOMAN finder du mange flotte styles fra Neo Noir – både online og i butikken. Når du shopper på vores webshop, får du hurtig levering, så du hurtigt kan hoppe i dit nye tøj. Vi har gratis fragt ved køb over 399,-. Har du spørgsmål eller brug for hjælp, er vi klar til at hjælpe. Vi vil nemlig rigtig gerne give dig en god shoppeoplevelse, hvad enten du shopper online eller i vores fysiske butik i Silkeborg.