Shorts

Find dine nye shorts eller knickers her!
Shorts er et lidt mere sporty alternativ til en nederdel og i nogle tilfælde også et mere praktisk alternativ. De er blevet brugt i mange årtier i sommerens varme, men kan dog også sagtens anvendes om vinteren med nogle fine leggings eller mønstrede strømpebukser under. Under dette sortiment finder du vores mange shorts til kvinder, og hos BUSTEDWOMAN har vi et stort udvalg af shorts i mange forskellige længder, farver og mønstre fra vores eksklusive mærker. Derudover har vi også knickers, der går ned over knæene, hvilket er et super alternativ, hvis man ikke bruger shorts. 

Dameshorts

Dameshorts kan bruges til mange forskellige lejligheder. Der findes nemlig mange styles af shorts til kvinder, og derfor kan shorts bruges til en hel del looks – afslappet, formelt eller bare et helt klassisk hverdagslook. Mange kvinder elsker shorts, fordi de er behagelig at have på samtidig med, at er de super trendy. I Danmark har vi ikke altid fornøjelsen af varmt og solskinsrigt sommervejr, dog er der ingen grund til at stresse. Du kan nemlig stadigvæk godt tage dine yndlingsshorts i brug, hvis du sætter dem sammen med et par lækre strømpebukser eller leggings. Og synes du, at shorts blive lige korte nok, så fortvivl ej! Du behøver ikke undvære at iklæde dig korte bukser. Hos BUSTEDWOMAN har vi nemlig også lange shorts til alle dem, som ønsker lidt ekstra længde. Vi har shorts, som gerne skulle imødekomme, de fleste kvinders ønsker. Så kig forbi vores butik i Silkeborg eller finde dine shorts online her på vores webshop.

Knickers til damer

Knickers, stumpebukser, piratbukser og ¾ bukser har alle det tilfælles, at de er befinder sig et sted mellem shorts og lange bukser. De er super populære i løbet af foråret og sommeren, når vi venter på de varme grader, men stadig ønsker sommerstemning. De giver et fint lille kig til anklerne og kan bruges i hele sommersæsonen, og til efteråret og vinteren kan du bruge dem sammen med et par fine sokker og et par loafers eller sneakers. Du behøver altså ikke lægge dem væk, når sommeren går på hæld. Brug dem hele året med eller uden sokker og match dem på kryds og tværs med alle de flotte overdele, din garderobe gemmer på. Vi har et bredt udvalg af knickers, stumpebukser, piratbukser og ¾ bukser i et utal af farver, kvaliteter og størrelser, så der er god mulighed for at finde dine nye bukser her.