Skovhuus

Skovhuus Strik er en af de mest kendte og elskede strikproducenter i Danmark. Siden grundlæggelsen for mere end 50 år siden, har Skovhuus været kendt for sin høje kvalitet og unikke designs. Skovhuus Strik et af de bedste valg, når det kommer til striktrøjer og cardigans af høj kvalitet. Du finder Danmarks største udvalg af Skovhuus Strik online hos BUSTEDWOMAN.com.

SKOVHUUS I 2023


Skovhuus i 2023 er en virksomhed, der har specialiseret sig i at producere nogle af markedets mest lækre og komfortable striktrøjer til kvinder. Firmaet har en bred vifte af produkter, lige fra enkle og stilfulde basisstrik til farverige og opsigtsvækkende designs til alle sæsoner.


ØKOLOGISK BOMULDSSTRIK FRA SKOVHUUS


Skovhuus laver med deres Organic Cotton by Skovhuus kollektioner de mest lækre økologiske bomuldsstrik til kvinder. Med en bomulds striktrøje fra Skovhuus vil du opleve en fantastisk kvalitet og du kan med god samvittighed nyde din striktrøje, da den er strikket i 100% bomuld, som er dyrket uden brug af pesticider og farlig kemi. Skovhuus økologiske bomuldsstriktrøjer er bæredygtige og behagelige – og så kan du bruge dem igen og igen, år efter år – holdbarheden er nemlig i top, så de holder til hverdagens brug.