Fragt og levering

Vi er utålmodige når det gælder mode og lækre, nye items. Vi vil have tingene med det samme, vi har bestilt dem! Derudover skal der ikke være kedelige ekstra omkostninger i form af fragt. De penge vil vi hellere bruge på lidt mere shopping.

Vi tror, at I har det ligesom os – og derfor tilbyder vi altid:

- Gratis levering til en pakkeshop efter eget valg ved køb over 399,-
(ellers 19 kr. i fragt)*


- Levering til private- og erhvervsadresser for kun 29 DKK.*

- Dag til dag levering, såfremt vi modtager din ordre inden kl. 15 (og andet ikke er angivet på produkterne).*

- Lørdagslevering til pakkeshops.*

*Dette gælder i hele landet på nær små øer. Endvidere anvendes specifikke, gældende takster såfremt du er bosiddende på Grønland, Færøerne eller i udlandet.

Alle pakker sendes forsikret med Post Danmark!

Bustedwoman.com kan ikke drages til ansvar for forsinkelser hos Post Danmark.

NB. Ved ombytning eller returnering har du mulighed for at købe en returlabel (forsikret pakke) for kun 45 DKK gennem os.

OM BUSTEDWOMAN

Vi tog med Bustedwoman.com de første spæde skridt i starten af år 2013, og vi løber nu afsted i både stiletter og sneakers for at yde den bedste service  i den virtuelle butik!
Vi er selv ivrige shoppere – naturligvis – og internettet og webshops har mange gange reddet os, når vi ikke kan finde en bestemt style i butikkerne, eller hvis det danske vejr ikke indbyder til spadsereture på strøgene omkring i landet.
Derfor var det næsten en selvfølge, at dagen også måtte komme, hvor vi selv røg i luften og på skærmen.

KUNDESERVICE

Vi kender det godt selv. Netshopping er sjovt og nemt overskueligt frem for at stase ind og ud af butikker den halve dag for at finde den perfekte skjorte – det eneste minus er, at man naturligvis ikke kan prøve tøjet på. Derfor sidder vi ivrigt klar bag skærmen til at svare på spørgsmål om pasform og kvalitet.


Webshop   21 26 30 03    /   Butik   86 82 30 00

BUSTED     ·     VESTERGADE 7     ·     8600 SILKEBORG     ·     TLF.: +45 21 26 30 03     ·     CVR 33234422     ·     INFO@BUSTEDWOMAN.COM
0 varer i kurven