Tunikaer

En smart tunika har nu i flere sæsoner været et hit. Tunikaen ligger et sted mellem en lang bluse og en kort kjole, hvilket giver den et spændende udtryk og en masse spændende stylingmuligheder. Du kan bruge den over et par smalle bukser eller leggings, eller du kan bruge den som kjole til et par strømpebukser. Den er ikke kun super smart i udtrykket, men også virkelig behagelig at have på grundet den løse pasform. Find din tunika online hos BUSTEDWOMAN, hvor vi kan tilbyde dig et nøje udvalgt sortiment af smarte tunikaer, som du kan benytte både til hverdag og til fest.

Tunika

Med en tunika får du den lange bluse og korte kjole i ét, hvilket giver dig en masse forskellige muligheder, når du skal style den. Du kan vælge at bruge den som en lang bluse eller skjorte og sammensætte den med et par leggings, eventuelt i læder. Du kan også bruge den som en kort kjole og sætte den sammen med et par flotte strømpebukser. Synes du, at den har en for løs pasform, kan du bruge et lækkert bælte sammen med den for at give mere form. Tunikaen giver dig altså mulighed for at skabe vidt forskellige outfits ved blot at variere valget af underdele, og du kan dresse den op og ned, så du både kan benytte den til hverdag og til fest. Er du i tvivl om, hvordan du kan bruge tunikaen, deler vi gerne ud af idéer og inspiration både i butikken og her på webshoppen. Nedenfor giver vi lidt ekstra info om tunikaer og et par forslag til, hvordan du kan bruge dem.

Tunikakjole

De lange tunikaer eller tunikakjoler er utrolig populære, fordi du både kan bruge den som kjole og som lang bluse, hvorimod de kortere tunikaer kan være for korte til at bruge som kjole. Brug den til hverdag og fest med læderleggings eller strømpebukser og skift blot dine sko og accessories. Du kan også bruge den sammen med et par smalle bukser eller jeans, eller du kan sætte den sammen med et par løse bukser for et afslappet og lidt boheme-inspireret look.

Tunikaskjorte

Tunikaskjorte eller lang skjorte, det er lidt forskelligt, hvordan den bliver betegnet. Ikke desto mindre er det en utrolig populær sag. Den har en skjortes udtryk, mens længden minder om en kjole, og det gør den altså til en favorit hos mange kvinder. Den kommer i mange forskellige farver, modeller og kvaliteter, som giver den et flot fald, når du har den på. Tunikaskjorten bliver flittigt brugt med et par smalle jeans og et par sneakers eller med strømpebukser og høje hæle for et lækkert, afslappet aftenlook. Den er desuden eminent at have med i kufferten på solferie, hvor dens luftige udtryk og tynde stof passer perfekt som aftenkjole eller som kjole til og fra strand og pool.