Friihof + siig

Bag FRIIHOF+SIIG smykker finder du Lena Kirkegaard og Hanne Sejer.
Alle deres flotte smykker er håndlavet og bliver til i Lena og Hannes eget smykkeværksted. Det er her, de udtænker, designer,  skaber og udformer nye spændende smykker. Alle deres smukke smykker er lavet af kvalitetsmaterialer fundet ude i den store verden. Smykkernes kerne består af messing, som herefter er belagt med enten 16 karat guld eller rhodium. Priser på de fine smykker starter fra 99 DKK til 400 DKK. Hos BUSTEDWOMAN har vi et af Danmarks største udvalg af FRIIHOF+SIIG smykker i butikken i Silkeborg. Har du forelsket dig i et smykke, men har ikke mulighed for at  besøge butikken, eller du kan ikke finde det her på siden - så ring endelig, så finder vi en løsning.

Læs mere om FRIIHOF+SIIG her:

Smykker fra FRIIHOF+SIIG

FRIIHOF+SIIG er et dansk brand, som designer smykker, herunder halskæder, armbånd, nøgleringe, ringe og øreringe. Alle FRIIHOF+SIIG smykkerne er lavet af de fineste kvalitetsmaterialer, som er fundet ude i verden, bl.a. messing belagt med 16 karat guld eller rhodium. Designerne Lena og Hanne bruger derudover små perler, som de selv syer sammen i hånden. De kaldes toho perler, og er deres UNIKA/FRIIHOF+SIIG design.
FRIIHOF+SIIGs smykker er rå, moderigtig og enkle smykker, der følger tidens hotteste trends. Smykkerne henvender sig til piger og kvinder i alle aldre, så både mor og datter kan shoppe smykker til garderoben hos FRIIHOF+SIIG. Smykkerne er både smukke og unikke og har nogle super gode priser, så du kan sagtens tillade dig at have mere end et par øreringe eller mere end et armbånd liggende, hvilket giver dig muligheden for at skifte og skabe nye looks. Blandt smykkerne finder du både lange enkle halskæder, store øreringe perfekte til fest, små simple øreringe og mange, mange flere. Smykkerne passer perfekt til alle lejligheder, om det er hverdag eller fest. Med det store udvalg er der helt sikkert et eller flere smykker, som passer til dig og din personlige stil.

Halskæder fra FRIIHOF+SIIG

Prøv en af mærkerts mange flotte halskæder, som kan peppe ethvert outfit op. FRIIHOF+SIIG tilbyder mange flotte, lange halskæder med fine vedhæng i et væld af designs. Den lange halskæde er en super god måde at tilføre dit outfit en ekstra, men diskret detalje. Desuden giver de den enkle bluse eller top et lille frisk twist. Det er en populær accessory, som mange kvinder er rigtig glade for. Hos BUSTEDWOMAN.com kan du se de mange fine kæder fra FRIIHOF+SIIG - måske en af dem skal flytte ind hos dig?