FRIIHOF+SIIG

FRIIHOF+SIIG

Bag FRIIHOF+SIIG smykker finder du Lena Kirkegaard og Hanne Sejer.

Alle smykker bliver til i deres hjem i Herning, hvor en del af privaten er inddraget til smykkeværksted. Det er her de kreerer, designer, udformer og finder på nye spændende smykker. Alle smykker er lavet af kvalitetsmaterialer fundet rundt i verden. Smykkernes kerne er messing, der er belagt med enten 16 karat guld eller rhodium.

Vi har et stort udvalg af FRIIHOF+SIIG's smykker i butikken i Silkeborg. Har du forelsket dig i et smykke, men har ikke mulighed for at  besøge butikken, - så ring endelig, så finder vi en løsning.

Priser fra 99 DKK til 299 DKK.

Ingen varer
Der er ikke fundet nogen varer ud fra de valgte kriterier

Læs mere om FRIIHOF+SIIG her:

Smykker fra FRIIHOF+SIIG


FRIIHOF+SIIG er et dansk brand, som designer halskæder, armbånd, nøgleringe, ringe og øreringe. Alle FRIIHOF+SIIG smykkerne er lavet af de fineste kvalitetsmaterialer, som er fundet rundt i verden. Smykkerne er designet af messing, der er belagt med 16 karat guld eller rhodium. Lena og Hanne bruger også små perler, som de selv syer sammen i hånden, de kaldes toho perler, og er deres UNIKA/FRIIHOF+SIIG design.

Skønt design til hverdag og fest fra FRIIHOF+SIIG


FRIIHOF+SIIGs smykker er rå, moderigtig og enkle smykker, der følger tidens trends. Smukkerne henvender sig til piger i alle aldre. De er smukke og unikke, og har nogle gode priser. Der er helt sikkert et eller flere smykker, som passer til dig og din personlige stil. Smykkerne passer perfekt til alle lejligheder, om det er hverdag eller fest.

OM BUSTEDWOMAN

Vi tog med Bustedwoman.com de første spæde skridt i starten af år 2013, og vi løber nu afsted i både stiletter og sneakers for at yde den bedste service  i den virtuelle butik!
Vi er selv ivrige shoppere – naturligvis – og internettet og webshops har mange gange reddet os, når vi ikke kan finde en bestemt style i butikkerne, eller hvis det danske vejr ikke indbyder til spadsereture på strøgene omkring i landet.
Derfor var det næsten en selvfølge, at dagen også måtte komme, hvor vi selv røg i luften og på skærmen.

KUNDESERVICE

Vi kender det godt selv. Netshopping er sjovt og nemt overskueligt frem for at stase ind og ud af butikker den halve dag for at finde den perfekte skjorte – det eneste minus er, at man naturligvis ikke kan prøve tøjet på. Derfor sidder vi ivrigt klar bag skærmen til at svare på spørgsmål om pasform og kvalitet.


Webshop   21 26 30 03    /   Butik   86 82 30 00

BUSTED     ·     VESTERGADE 7     ·     8600 SILKEBORG     ·     TLF.: +45 21 26 30 03     ·     CVR 33234422     ·     INFO@BUSTEDWOMAN.COM
0 varer i kurven