Inwear

De fleste kender InWear og det er jo forståeligt! Dette danske mode hus blev etableret tilbage i 1969 af Niels Martinsen. Meget er sket siden opstarten, men filosofien er stadig den samme - at designe items der giver  kvinder frihed og  selvsikkerhed via påklædningen. Det skal styles der er  tidløse og chic, men til tider med overraskende detaljer og attitude.
Kollektionerne kan du se i vores fysiske butik i Silkeborg eller shoppe online på Bustedwoman.com her får du hurtig levering og gratis fragt ved køb ved over 399,- Vores brede udvalg består af både bluser, jakker, toppe og bukser, så du kan blive klædt på fra top til tå i de nyeste Inwear items.

InWear i 2021

InWear i 2021 er stadig med på noderne og er på forkant med tidens trends. Med de mange år på bagen, er du sikret fantasiske silhouetter og perfekt pasform. Der kræses om at designe moderne minimalistiske items der ikke er overladt til tilfældighederne. Her arbejder designer, syerske og mønster udvikleren tæt sammen, for at få det absolutte bedste produkt. Dette gør, at du får de smukkeste styles - (tæt på at være skræddersyet), der bare sidder som de skal og i de helt rigtige kvaliteter.

Elegante blazer jakker og matchende bukser

En af de ting InWear er kendt for er deres flotte sæt, her finder du blazer jakker der bare fitter som de skal og klassiske bukser der kan bruges til enhver lejlighed. Du får kvaliteter der ikke er gået på kompromis med og silhouetter der er kræset om, så du får blazer jakker der er tæt på at være skræddersyet. Det er helt feminine klassiske design, så det passer ind i både til sommer- og vintergarderoben. I stedet for en skjorte kan du bruger en mere trendy og farverig overdel til pifte det klassiske sæt op. Husk det kun er fantasien der sætter grænser, så find den style der passer til dig og dit humør.  

InWear Blazer, jakker, toppe, bluser og kjoler

Du har ingen undskyldning for ikke at være flot klædt på. Her finder du de smukkeste items fra de nyeste kollektioner og er du vild med smukke strik og bluser i de bedste kvalitets materialer og smukkeste silhouetter – så findes det her fra InWear. Kollektionerne opfylder enhver kvindes drøm, find dine yndlings bukser, de uundværlige basic styles eller de mere farverige design, så din personlige stil kommer til udtryk. En kjoler eller bluser fra InWear er alt du har brug for om det er til hverdag eller til mere festlige anledninger. Dette er et brand der har udmærket sig i at lave tøj til kvinder der går op i pasform og kvalitet. Vi vil fremhæve de skønne blonde kjoler kjoler, med de mange smukke og feminine detaljer og passer til en flot aften ude. Skjorterne er klassiske og enkle og passer til de fleste outfitt, så du får et mere stilrent og enkelt look. Du har nu muligheden for at finde dine yndlings styles blandt de mange smukke silhouetter.

Find dine InWear-favoritter online

Vi kan stolte præsenterer det største udvalg af InWear på bustedwoman.com. Her kan du shoppe hele din garderobe og sortimentet omfatter det du har brug for af blazer, bukser, bluser, toppe, nederdele og skjorter. Dette vel etablerede danske super brand, er kendt for de lækre sæt, trendy designs og utrolige lækre kvaliteter. Hver en kollektion er designet med omtanke og passionen til at få alle kvinder til at føle sig godt tilpas og samtidig super chic.  
Hos BUSTEDWOMAN.com har vi et mangfoldigt udvalg forskellige mode brands med et stort udvalg af alt fra bluser, kjoler, skjorter, toppe, nederdele, strik og bukser.  Vores ønske er at vi skal have noget for alle kvinder uanset højde og drøjde, derfor har vi et bredt sortiment og størrelser fra XS-XXL. Finder du mod forventning ikke lige din størrelse, så kontakt os endelig, da vi som regl kan skaffe din størrelse inden for 3 dage. Hvis du på nogen måde er i tvivl om en style, så kontakt os og få kyndig vejledning fra vores personlige shoppere. Vi sender dine varer hurtigt og der er gratis fragt ved køb over 399,- Vi ses i vores fysiske butik eller på vores online shop.