Veste

Vesten er et hit hos mange, fordi du kan anvende den på mange forskellige måder. Du kan både bruge den udenfor i stedet for din overgangsjakke eller inde i stedet for en cardigan for at opnå et smart og moderigtigt look. Overvejer du at tilføje en vest til garderoben? Find din nye vest hos os. Hos BUSTEDWOMAN har vi smarte dameveste i blandt andet pels og dun fra en række eksklusive mærker – Find dem her på siden eller i vores butik i Silkeborg.  

Smarte veste til damer

Veste er blevet meget populære i modebilledet, især som lækre og smarte overgangsjakker mellem sæsonerne. De kommer i et væld af modeller, farver, længder og kvaliteter, så der er helt sikkert noget til enhver smag og stil. I forårssæsonen svinger temperaturen en del, og det er ofte for varmt med en jakke og for koldt uden. Her er vesten er rigtig godt alternativ, idet den giver dig varme, men uden at det bliver for voldsomt - brug den over din t-shirt eller bluse. I efterårssæsonen er luften noget køligere, men det kan stadig være for tidligt at finde efterårsjakken frem. I stedet kan du bruge vesten over din striktrøje eller sweatshirt for et lækkert efterårslook. Du kan også benytte den inden for i stedet for en cardigan, hvilket pelsvesten er meget velegnet til.

Dunvest

Dunvesten er hos mange en klassiker. Den er både flot, praktisk og holdbar, og du kan både bruge den til en aktiv dag i haven eller skoven, til arbejde eller til en aften ude. Den luner og giver god åndbarhed, samtidigt med at den ser super smart ud. Dens store alsidighed og det, at den kan blive udsat for lidt af hvert, kan resultere i, at den hurtigt trænger til at blive frisket op. Dunvesten kan du heldigvis, ligesom med dunjakker, sagtens smide i vaskemaskinen, og så er den klar igen. Du skal blot være opmærksom på at følge vaskeanvisningerne nøje og bruge specielt vaskemiddel uden enzymer.
Kan du godt lide det udtryk dunvesten har, men synes den bliver for varm! Så prøv med en quiltet eller vatteret vest i stedet. Den minder lidt om dunvesten, men uden dun. Du får stadig de mange syninger og let ’puffet’ udtryk, men du kan undgå de lune dun. Perfekt.