Junge

Hos BUSTEDWOMAN finder du et lækkert udvalg af  jakker og frakker fra Junge. Deres mange flotte jakker er kendetegnet ved klassisk design med fine detaljer og god pasform. Jakkerne laves i de bedste materialer og fås altid i et skønt udvalg af flotte, klare farver. Danske Junge har hovedsæde i Randers og har lavet overtøj til kvinder i alle aldre siden 1946, og brandet sælger i dag jakker til ikke kun danske kvinder, men kvinder verden over. Se vores udvalg af Junges populære jakker og frakker, og find sæsonens favoritter herunder.

Læs mere om Junge her:

Junge jakker til kvinder i alle aldre

Mærket blev etableret i 1946 af Bent Junge, og tro mod virksomhedens rødder drives virksomheden i dag videre af hans søn Christian Junge. Hvert år udkommer brandet med to nye kollektioner af jakker og frakker i materialer af høj kvalitet. En jakke fra Junge adskiller sig fra andre jakker ved de fine detaljer, den høje kvalitet og den flotte pasform, som gør noget helt specielt for den kvindelige form. Junge laver jakker og frakker til den modne kvinde, der vægter kvalitet og mode højt, men ikke vil gå på kompromis med komforten. Med en Junge jakke får du en moderigtig jakke, der er komfortabel og fin på samme tid, hvilket også gør den super anvendelig. Brug din jakke til hverdag til et par jeans med en skorte under eller med en nederdel og et par sneakers for et lækkert og moderne look. Med en jakke fra Junge er du garanteret en jakke, der holder år efter år. Du kan også prøve en af deres smarte veste, der selvfølgelig er i samme høje kvalitet som deres jakker og frakker. Veste er super anvendelige i overgangsperioderne, og kan om vinteren bruges over dine bluser i stedet for en cardigan. Når du køber en smart vest, kan du derfor få glæde af den af året rundt.

Jakker og frakker fra Junge hos BUSTEDWOMAN

Junge producerer og forhandler kvalitetsfrakker og -jakker med smarte detaljer og et lækkert finish, og hos BUSTEDWOMAN finder du jakker og frakker fra Junge i mange flotte modeller og friske farver. Jakkerne fås med forskellige detaljer i form af længde, lommer, lynlåse, knapper m.m., og der findes derfor en jakke til enhver smag. Med en frakke fra Junge får du en elegant og smart frakke, som kan bruges til alle lejligheder. Klik dig rundt blandt vores udvalg her i shoppen - måske du finder en ny jakke? Når du køber din jakke hos os, sender vi den fragtfrit og inden for 1-2 hverdage. Du har derudover 14 dages fuld returret, hvis din nye jakke mod forventning ikke passer. Når du besøger vores webshop, sidder vi selvfølgelig klar ved mail og telefon for at hjælpe dig, hvis du har brug for det. Så tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål til størrelse, pasform, farve eller andet. Vi hjælper gerne! Du er også velkommen i vores fysiske butik i Silkeborg, hvor vi, ligesom på webshoppen, sælger en lang række populære brands til kvinder.