Brax

Brax er et kendt tysk brand, der begyndte at lave damebukser i 1972. De har specialiseret sig i lave bukser og jeans i holdbare farver, gode kvaliteter og med den perfekte pasform. De mange forskellige modeller og faconer giver dig mulighed for at finde en Brax buks, som sidder helt perfekt på lige netop dig. Og hver sæson kommer de forskellige modeller i nye spændende kvaliteter og farver, som matcher tidens nye trends. Brax-bukserne er for den kræsne kvinde, der ikke bare stiller sig tilfreds med hvad som helst, men ønsker holdbare bukser, hvor kvaliteten og pasformen er i højsædet.

Læs mere om Brax her:

Brax – bukser med god pasform

Brax bukser og Brax jeans omtales blandt kunder som ”verdens bedste bukser”. Både deres bukser og jeans kommer i mange forskellige modeller, som alle har forskellige snit og pasforme. Der findes altså bukser til enhver kropsform, hvilket giver rig mulighed for at finde det perfekte par bukser eller det perfekte par jeans. Buksernes kvalitet er ofte i blød bomuld med stretch, hvilket giver komfort i topklasse og et flot fit. De mange buksemodeller kommer i et væld af farver med fine små detaljer, f.eks. små dekorationer på baglommerne. Og hver sæson byder på en række nye farver og detaljer, som følger tidens nyeste tendenser. For hos Brax stopper udviklingsarbejdet aldrig! De udvikler og finjusterer hele tiden bukserne for at give kunderne den bedst mulige bukseoplevelse - En buks i høj kvalitet, lækre materialer og med den helt perfekte pasform!

Brax hos BUSTEDWOMAN

Hos BUSTEDWOMAN.com har vi samlet alle de mode- og stilbevidste kvinders Brax-favoritter et sted. Her kan du shoppe både klassiske jeans, sorte og hvide bukser, eller du kan finde farverige bukser i sæsonens it-farver. Vi er meget glade for altid at kunne præsentere dig for de nyeste kollektioner fra Brax, som hurtigt er blevet en sand favorit blandt kunderne. Især modellerne Mary og Carola er populære grundet deres enormt lækre kvalitet og pasform samt det store udvalg af farver, de kommer i. Hos BUSTEDWOMAN er vi altid klar til at hjælpe og guide dig gennem de mange modeller, når du shopper. Vil du gerne vide noget om pasformen, farven eller kvaliteten? Så ring eller skriv til os, vi sidder altid klar til at guide dig gennem dine onlinekøb. Ellers kan du altid finde os i butikken i Silkeborg, hvor vi står klar til at hjælpe dig med at finde dit perfekte Brax-match.