Danwear

Danske Danwear designer smarte og funktionelle jakker til mode- og stilbevidste kvinder i alle aldre. Danwear udvikler to årlige kollektioner, der begge byder på overtøj i de skønneste kvaliteter og nuancer. Jakkerne er i flotte klassiske designs og snit, men formår samtidigt at afspejle tidens nyeste tendenser. Når du vælger Danwear, får du en jakke, hvor der er kræset for kvaliteten, og de flotte jakker har et sikkert tidløs og internationalt look. Specielt deres lækre dunjakker er et godt bud på en garderobeklassiker, som kan bruges år efter år.  

Læs mere om Danwear her:

Danwear jakker

Danwear er et kendt dansk brand med hovedsæde i BUSTEDWOMANs hjemby, Silkeborg. Med mange opnåede succeser og flere års erfaring inden for damemode,er Danwear et af Danmarks førende mærker inden for overtøj. De moderigtige jakker er populære i hele Skandinavien, og de forhandles i de største modemetropoler. Høj kvalitet er essentiel for Danwear, og der lægges derfor mange kræfter i at udvikle de helt rigtige materialer, som sikrer den bedste kvalitet til pengene. Vejret spiller en væsentlig rolle for danske kunder, og derfor udvikler Danwear hele tiden på materialerne. Du får derfor ikke kun en smart og moderigtig jakke, men også en jakke der har de helt korrekte vandafvisende, åndbare og tekniske funktioner.

Danwear - stilsikkert skandinavisk snit

De flotte design har et let, stilsikkert skandinavisk snit, hvor pasformen er væsentlig. Farvevalget er nøje gennemtænkt og reflekterer altid de nyeste modetrends, hvilket gør jakkerne attraktive for stilsikre kvinder i alle aldre. Stilen spænder vidt fra de mere klassiske modeller til sporty styles. Du kan derfor være sikker på at finde en jakke eller frakke, hvis du skal til en festlig begivenhed, eller hvis du skal være aktiv. Du vil elske de lækre modeller og en jakke fra Danwear bliver uden tvivl en favorit i garderoben.

Danwear - frakker af høj kvalitet

Danwear laver frakker efter de samme principper, forarbejdninger, kvaliteter og design som de smarte jakker. Der er stor efterspørgsel efter gode frakker af høj kvalitet til fornuftige priser, og det kan Danwear imødekomme. Med en frakke fra Danwear får du en perfekt frakke til den kolde vinter, hvor den korte jakke bare ikke er tilstrækkelig. Vil du klæde dig praktisk og varmt uden at går på kompromis med moden, så prøv en frakke fra Danwear. Den kan vise sig at blive et uundværligt item i din garderobe.

Personlig shoppingassistent hos BUSTEDWOMAN

Vi er stolte over at kunne tilbyde dig de smarte jakker og frakker fra Danwear hos BUSTEDWOMAN. Se det store udvalg af Danwear jakker her på BUSTEDWOMAN.com eller i vores fysiske butik i Silkeborg. Her står vores dygtige modeeksperter altid klar til at vejlede og rådgive dig i dine køb, så du er sikker på at få netop den jakke, der klæder dig og din personlige stil bedst. Benyt dig af denne unikke mulighed for at få hjælp af din helt egen ”personlige shoppingassistent”, der får dig sikkert igennem alle købets faser – dette gælder både når du kommer ind i butikken og når du handler online.