Mads Nørgaard

Vi er så glade for at kunne præsenterer Mads Nørgaard som et af de nye brands her på shoppen.
Selve Nørgaard huset går tilbage til 1950'erne - Hvor det blev grundlagt af Mathias M. Nørgaard, hvor der blev solgt sørgetøj. Dette ændrede sig da sønnen Jørgen Nørgaard overtog huset i 1958 og ændrede konceptet til salg af modetøj til kvinder. i 1986 fik Mads Nørgaard lyst til at slutte sig til Nørgaard eventyret og åbnede en butik lige ved siden af sin fars butik Nørgaard på strøget. I dag er de to butikker fusioneret og er sælger i dag modetøj til både kvinder og mænd. Styles der kan bruges sæson efter sæson vægtes højt hos Mads Nørgaard og det ses tydligt i de fine kollektioner. Så her kan du finde smarte ikoniske så som t-shirt, sweatshirt, kjoler, tasker m.m. du kan tage frem år efter år.
Her er der noget for alle - shop løs fra de nyeste kollektioner her.

Læs meget mere om Mads Nørgaard her:

Mads Nørgaard i 2024

Her finder du ikoniske T-shirts, Kjoler, Sweatshirts, Recycled Tote bags, m.m.
Der er de velkendte Mads Nørgaard logo t-shirt og sweatshirt, som er et must i enhver garderobe. De smarte recycled tote bags finder du i de nyeste farver og her er det altid svært at begrænse sig - køb dem blot i flere farver, hvis du ikke kan vælge.
Da Mads Nørgaard teamet også ønsker at  værne om miljøet, så kan du selvfølgelig finde flere smarte bæredygtige design, produceret i økologisk bomuld.

Mads Nørgaard - en sikker vinder i din garderobe

Hos Mads Nørgaard er filosofien at lave kvalitets tøj der kan bruges sæson efter sæson - som Mads siger " moden skal ikke kontrollere og definerer dig, men sætte dig fri " dette ses i de smukke klassiske kollektioner. Her er plads til mangfoldighed, alle uanset erhverv og udseende - høje, lave, tykke eller tynde kan finde en style fra Mads Nørgaard som de føler sig godt tilpas i.  Designteamet leger med farver og mønstre der komplimenterer den klassiske røde tråd. Alle design er lavet i materialer af høj kvalitet også her er genbrugs bomuld i højsædet. så du kan få mange trendy bæredygtige styles. Hos BUSTEDWOMAN kan du finde et stort udvalg af smarte styles fra mærket, og du kan shoppe det både online og i vores flotte fysiske butik i Silkeborg. Shopper du online, sender vi dine varer i løbet af 1-2 dage, så du hurtigt kan hoppe i det. Du får desuden 14 dages fuld returret. Er du i tvivl om størrelse eller andet, så sidder vi klar ved telefonen for at rådgive dig.  Det kan næsten ikke blive nemmere!

Recycled Boutique Athene muleposer

Denne smarte mulepose er lavet i 100% genanvendt bomuld med et Mads Nørgaard - Recycled logo på siden. Den er helt uundværlig og velegnet til enhver lejlighed  - om det er til indkøb eller sport. Den er lavet i en lækker kraftig kvalitet og kan vaskes ved 30 grader. De fine taske er tilgængelig i flere farvevarianter og vi har altid et bredt udvalg, så du kan finde lige præcis den der gør dig glad.

Organic cotton t-shirt

Vi har to modeller bæredygtige t-shirts, der er produceret i en lækker 100% økologisk bomuld. Organic Favorite Teasy er den enkle basic tee, super blød og lækker og den smarte Single Org Trenda P der bærer det klassiske Nørgaard logo på brystet. Brugen af økologisk bomuld, mindsker blandt andet brugen af vand i processen hjælper derfor med at passe på miljøet. Så ønsker du en skøn bæredygtig t-shirt, finder du den her.

Organic cotton sweatshirt

Mads Nørgaard's organic sweat Tilvina P er en smart logo sweatshirt der også er bæredygtig, da den er lavet i en skøn blød 100% økologisk bomuld, her får du en dejlig sweatshirt til de koldere dage. Endnu et ikonisk must have item, for dig der går ind for et godt miljø og økologi.