Annette Görtz

Du finder lækkert designertøj fra Annette Görtz hos BUSTEDWOMAN. Anette Görtz er et tysk kvalitetsmærke, som skiller sig ud ved sit elegante og tidløse, men samtidigt komfortable design. Brandet udemærker sig ved den høje kvalitet, de lækre naturmaterialer og det gode håndværk. Tøj fra Annette Görtz henvender sig derfor til kvinden, der går op i mode og høj kvalitet. Mærket hører til i den dyre ende, men det har ingen betydning for kvinden, der sværger til dette mærke. Dit tøj fra Annette Görtz holder år efter år takket være den høje kvalitet og det tidløse design, så det er en god investering. Kollektionerne kommer to gange årligt, og tilbyder en skøn blanding af bukser, bluser og kjoler. Du kan finde et lækkert udvalg af tøj fra Annette Görtz online lige her

Læs mere om Annette Görtz her:

Annette Görtz – unikt modetøj til den kvalitetsbevidste kvinde

Det tyske mærke Annette Görtz er siden sin opstart i 1984 vækstet hurtigt, og designeren bag har skabt sig et godt navn i den internationale modebranche takket være sin kombination af materialer, detaljer og kvalitet. Mærket henvender sig til mode- og kvalitetsbevidste kvinder verden over. Det er til kvinden, der ved, hvad hun vil have og gerne vil skille sig ud fra mængden, men på en klassisk og raffineret måde. Annette Görtz’ design er meget karakteristisk i sit materialevalg og udtryk, og detaljerne i tøjet er forfinede og unikke. Mærket har stort fokus på form, snit og skønne detaljer, hvilket har resulteret i tøj med dæmpet farvevalg, unikke detaljer, eksklusive materialer samt elegante silhuetter. Er du til det klassiske, elegante og lidt eksklusive look, kan vi derfor anbefale Annette Görtz. Du kan bruge det sæson efter sæson, og det kan styles på måder, der passer til hverdag og fest. Så hvis du søger lækkert, unikt designertøj af høj kvalitet, kan vi anbefale dig at vende blikket mod kollektionen fra Annette Görtz.

Bukser, bluser og kjoler fra Annette Görtz

Dette brand arbejder med gode basis styles, som holder år efter år både i kvalitet og design. Ønsker du en feminin og elegant garderobe med tidløse klassikere, er tøj fra Annette Görtz et rigtig godt udgangspunkt. Tøjet ligger prismæssigt i den dyre ende, men du får høj kvalitet, raffineret design og lang levetid for pengene. De afdæmpede toner, lækre materialer og gode pasforme udgør en god base for tøj, som du kan bygge resten af din garderobe op om. Invester i få, men lækre basis items, som du kan mixe og matche på kryds og tværs. Så er du altid velklædt, og du skal kigge langt efter eventuelle tøjkriser.  

Køb Annette Görtz online nu

Hos BUSTEDWOMAN er vi meget stolte af at kunne tilbyde vores kunder det lækre designermærke Annette Görtz. Du kan finde de mange lækre styles fra sæsonens kollektion i vores butik i Silkeborg eller her på BUSTEDWOMAN.com. Husk, at vi sender din nye Annette Görtz-vare i løbet af 1-2 dage. Når du har modtaget din vare, har du mulighed for at prøve den i ro og mag hjemme i din stue, og skulle den mod forventning ikke være det, du søgte, kan du altid returnere den inden 14 dage. Og har du spørgsmål til tøjet fra Annette Görtz eller andre mærker, så er du mere end velkommen til at kontakte os – vi hjælper gerne!