Størrelsesguide

Det kan være frustrerende at modtage den længe ventede pakke og opdage, at kjolen ikke passer. Hos BUSTEDWOMAN har vi derfor haft fat i målebåndet for at gøre det lettere for dig at finde den rigtige størrelse. Så når du kigger på en style i vores webshop, finder du også målene for den pågældende style, så du lettere kan vurdere, hvilken størrelse du skal bruge. Derudover kan du også benytte den nedenstående størrelsesguide i jagten på den rette størrelse.

Er du i tvivl eller har spørgsmål, er du mere end velkommen til at kontakte os. Vi står altid klar med målebåndet, så vi kan bidrage med yderligere mål og guide dig, så du får den helt rigtige størrelse.

Sådan måler du dig:
Alle mål foretages direkte på kroppen.

A – Bryst/brystvidde:
Mål rundt om kroppen hvor brystet er størst.
Bruger du bh, skal du have bh'en på, når du måler dig.

B – Talje/taljevidde:
Mål rundt om taljen på det smalleste sted.

C – Hoftemål:
Mål rundt om hoften på det bredeste sted.

D – Benlængde:
Mål fra skridtet til gulvet.OM BUSTEDWOMAN

Hos BUSTEDWOMAN er vi stolte af at være en stærk multibrand store, som kan tilbyde dig et bredt, men nøje udvalgt sortiment af eksklusive styles fra tidens dygtigste designere – hvad enten du shopper i vores butik eller webshop. Vi sætter store krav til shoppeoplevelsen og tror på, at god service er lige så vigtigt som lækre designs. Vores professionelle og erfarne team står derfor altid klar til at guide dig gennem de mange mærker, designs og materialer, indtil vi finder det helt rigtige til netop dig. Shopping skal være sjovt, og vi har gjort vores bedste for at skabe et spændende modeunivers, hvor du aldrig bliver træt af at gå på opdagelse. Rigtig god fornøjelse!

KUNDESERVICE

Er du i tvivl om størrelsen? Har du spørgsmål om materiale eller pasform? Eller er din størrelse udsolgt? Fortvivl ej, for hos BUSTEDWOMAN sidder vi klar ved tasterne og på telefonen for at give dig den bedst mulige service, når du besøger vores webshop. Så ring eller skriv til os, vi vil rigtig gerne hjælpe.


Webshop   21 26 30 03    /   Butik   86 82 30 00

BUSTED     ·     VESTERGADE 7     ·     8600 SILKEBORG     ·     TLF.: +45 21 26 30 03     ·     CVR 33234422     ·     INFO@BUSTEDWOMAN.COM
0 varer i kurven