Mangler du en størrelse?


Har vi mærket, men ikke den style/model du søger? Eller har vi ikke har den størrelse, du mangler? Så lad os finde den for dig!

Hver dag bestiller og skaffer vi varer hjem til kunder, og vi vil rigtig gerne gøre det samme for dig. Og med dag til dag levering fra mange af vores leverandører behøver du ikke vente længe på din vare.
Vi kan selvfølgelig ikke garantere, at vi kan skaffe din ønskede style, men vi vil MEGET gerne have chancen.

Så ring til os på tlf. 21 26 30 03 eller send os en mail på info@bustedwoman.com

Så vil vi gøre alt, hvad vi kan, for at løse opgaven – naturligvis uden ekstra omkostninger for dig.

OM BUSTEDWOMAN

Hos BUSTEDWOMAN er vi stolte af at være en stærk multibrand store, som kan tilbyde dig et bredt, men nøje udvalgt sortiment af eksklusive styles fra tidens dygtigste designere – hvad enten du shopper i vores butik eller webshop. Vi sætter store krav til shoppeoplevelsen og tror på, at god service er lige så vigtigt som lækre designs. Vores professionelle og erfarne team står derfor altid klar til at guide dig gennem de mange mærker, designs og materialer, indtil vi finder det helt rigtige til netop dig. Shopping skal være sjovt, og vi har gjort vores bedste for at skabe et spændende modeunivers, hvor du aldrig bliver træt af at gå på opdagelse. Rigtig god fornøjelse!

KUNDESERVICE

Er du i tvivl om størrelsen? Har du spørgsmål om materiale eller pasform? Eller er din størrelse udsolgt? Fortvivl ej, for hos BUSTEDWOMAN sidder vi klar ved tasterne og på telefonen for at give dig den bedst mulige service, når du besøger vores webshop. Så ring eller skriv til os, vi vil rigtig gerne hjælpe.


Webshop   21 26 30 03    /   Butik   86 82 30 00

BUSTED     ·     VESTERGADE 7     ·     8600 SILKEBORG     ·     TLF.: +45 21 26 30 03     ·     CVR 33234422     ·     INFO@BUSTEDWOMAN.COM
0 varer i kurven