Skind

Her finder du vores store udvalg af skind og læder fra eksklusive brands, herunder Butterfly, Gestuz og By Malene Birger. Skind er en stor del af modebilledet lige nu, hvor især skindleggings og læderjakker dominerer. Skind giver dig et hav af stylingmuligheder og tilføjer et rå og eksklusivt touch til dit outfit. Skindjakker, bukser m.m. har længe været et must til garderoben, fordi de kan bruges til både hverdag og fest, alt efter om du dresser dem op eller ned. Hos BUSTEDWOMAN finder du lækre skindjakker, -leggings og -nederdele m.m. i mange forskellige modeller, farver og størrelser, og alle, selvfølgelig, i en super lækker kvalitet.

Skind

De fleste damer elsker skind, og det gør vi selvfølgelig også hos BUSTEDWOMAN, og vi har derfor et stort udvalg af forskelligt lækkert tøj i skind til kvinder. Læder du efter en feminin skindjakke med et klassisk snit, eller en rå læderjakke med bikerlook? Eller måske du overvejer et par bløde skindleggings, en flot lædernederdel eller noget helt andet? Vi har et stort udvalg og en masse spændende forslag til modens lækreste og mest populære skindjakker m.m.

Skindjakke eller læderjakke

Skindjakken eller læderjakken er en evig klassiker, som hænger hjemme hos rigtig mange kvinder. Den er smart, slidstærk, går aldrig af mode og passer til ALT! Du kan bruge skindjakken og læderjakken som overgangsjakke, men du kan også sagtens bruge den indendørs på samme måde, som du bruger en cardigan eller blazer. Du kan vælge en skindjakke med et klassisk snit for at understrege en klassisk og feminin stil, eller du kan vælge en såkaldt bikerjakke for en rå og afslappet stil. Skindjakken og læderjakken giver dig mulighed for at lege med stilarter, og hvem synes ikke, at det er lidt sjovt – for eksempel kan den flotte og feminine kjole lige pludselig blive en del af et rocket look, når den bliver sat sammen med en bikerjakke og et par seje støvler.

Skindleggings

Skindleggings er blevet en super populær del af den moderigtige garderobe, og de giver dig hurtigt en eksklusiv, men rå stil. Skindleggings er bløde og behagelige at have på, og mange af dem kommer med en smule stræk, hvilket kun gør dem endnu rarere at have på. Desuden er de fleste med elastik i taljen eller en simpel lynlås i siden af taljen, hvilket giver dem en rigtig god og rar pasform. De findes i mange forskellige farver, og et par sorte leggings går du aldrig galt i byen med, men har du mod på det, kan du for eksempel prøve et par i grå eller taupe. Du kan style dine læderleggings med en skjorte og en sweatshirt eller strik over, med en tunika eller med en fin top og en lækker cardigan. Der er masser af muligheder, og du kan bruge dem til både hverdag og fest, og det kan vi altså godt lide.

Skindnederdel

En skindnederdel ser super stilet og eksklusiv ud tilsat en hvid skjorte og et par høje hæle. Betyder det så, at du ikke kan style den, så du kan bruge den på en ganske almindelig hverdag? Overhovedet ikke! Style din skindnederdel med en flot bluse, en sweatshirt eller en t-shirt og et par fede sneakers for et lækkert hverdagslook.