Rosemunde

Hos BUSTEDWOMAN finder du et stort udvalg af toppe, kjoler og cardigans fra det populære danske mærke Rosemunde. Rosemunde leverer smukt skandinavisk tøj, som er utrolig behageligt at bære. Virksomheden startede i 2004 og er på kort tid vokset sig stor både nationalt og internationalt. Rosemunde oplever især succes med de smukke, funktionelle og feminine silke- eller uld toppe med fine blondekanter, som også kendetegner mærket rigtig godt. Brandet henvender sig til den feminine og romantiske kvinde, som elsker god kvalitet og luksus. Du kan shoppe smukke favoritter fra Rosemunde online her

Læs mere om Rosemunde her:

Rosemunde favoritten – silketop med blondekant

En klar favorit hos mange kvinder er den fine og feminine silketop med den karakteristiske blondekant i halsen. Den klassiske og tætsiddende model er helt fantastisk lækker at have på, og mange kvinder bruger den som basistop i hverdagen. Den populære top fra Rosemunde er super sød og anvendelig til både hverdag og til en aften ude. Brug den til hverdag med en cardigan eller strik over, og lad den flotte blondehals titte frem for oven. Brug den til en aften ude med et par elegante bukser med vidde, et par hæle og flotte accessories. Mulighederne for styling er mange, og bl.a. derfor er den så populær. Mangler du inspiration til, hvordan du anvende og style tidens populære styles? Følg os på Facebook og Instagram, besøg vores blogunivers eller tilmeld dig vores spændende nyhedsbrev. Så er du altid opdateret på modefronten og fyldt med inspiration, når du åbner dit klædeskab.

Rosemunde – kjole til hverdag og fest

Rosemunde byder på meget mere end bare den populære silketop. De har en hel kollektion bestående af kjoler, cardigans, bukser, nederdele, bluser og blazere. Hos BUSTEDWOMAN finder du et udvalg af flotte, elegante og feminine kjoler. Kjolerne er i flotte snit og prydet med smukke detaljer, som gør dem særdeles anvendelige til fest. Tilsæt en lille jakke og et par stilletter, og du er klar til fest med arbejdet, julefrokost med pigerne eller familiefesten.

Rosemunde – let og lækker strikcardigan

I shoppen finder du den lækre bløde Rosemunde-cardigan i meget fin strik. Strikken kommer i en række afdæmpede farver, og netop de afdæmpede, blide og varme farvetoner kendetegner generelt Rosemundekollektionen. Cardiganen er super behagelig at have på, og du vil føle dig godt tilpas til enhver lejlighed. Den er med sin lækre kvalitet, pæne pasform og flotte farver perfekt til basisgarderoben. Du kan bruge den til et væld af forskellige looks, og det tidløse design kan bruges sæson efter sæson. Brug den til et par jeans for et afslappet og feminint look, eller style den med kjole for et elegant aftenlook.

Køb Rosemunde online hos BUSTEDWOMAN.com

Vi er vilde med skønne Rosemunde! Hvis du også er det, vil du helt sikkert lade friste af vores store udvalg af feminine og smukke Rosemundestyles online i shoppen.  Og der er god grund til at shoppe, fordi vi har gjort det rigtig nemt for dig. Du kan altid kontakte os per mail eller telefon, hvis du har spørgsmål til størrelser, pasform, forsendelse osv., og vi sender vi dine varer fragtfrit og inden for 1-2 hverdage. Passer dine Rosemunde items ikke, når du modtager dem, har du 14 dages fuld returret. Nemt, ikke!