Pels

Er du på udkig efter noget nyt pelstilbehør eller en ny pelsjakke? Så er du landet det helt rigtige sted. Vi har et stort udvalg af lækker pels både online og i vores fysiske butik. De smukke og lækre pelse giver dig et lækkert, eksklusivt og moderigtigt look. Hvad end det er en flot vest, poncho eller jakke, så er de fine pelse en sikker vinder på de køligere dage, og deres eksklusive look kan desuden løfte enhver kedelig og grå efterårs- eller vinterdag. Gå på opdagelse blandt vores smukke pelse her på siden.

Pels

Hos BUSTEDWOMAN har vi et bredt udvalg af pelsjakker, pelskraver, pelsponchoer, pelsbomber og pelspandebånd til kvinder. Pels er et rigtig lækkert tilbehør til dit outfit, det giver nemlig et sofistikeret og eksklusivt look. Det betyder dog ikke, at du ikke kan bruge pels i hverdagen, tværtimod. Du kan sagtens iføre dig en lækker pels eller tilføje en smuk pelskrave til din skindjakke, uden det bliver for fint eller formelt. Pels fylder rigtig meget i modebilledet lige nu, og der er masser af inspiration at hente, hvis du er i tvivl om, hvordan du kan anvende pels. Pelsvesten er et super fedt alternativ til cardigans, og du kan vælge en pels i et let og luftigt look eller i et tæt og tungt look, alt efter hvad du er til. Pelsjakken har haft en prominent rolle i moden i årtier, men hvor det før typisk var den modne kvinde, man så i pels, ser man nu også rigtig mange unge mennesker i den. Pelsjakken er gået fra udelukkende at være en klassisk og formel beklædningsgenstand til at være et populært modeitem, som kan bruges til hverdag af mode- og pelsglade kvinder i alle aldre. Du kan vælge en klassisk farve i sort, brun eller grå, eller du kan være modig og vælge en i gul, lyserød eller blå. Pels giver dig mulighed for at lege med din stil og dit udtryk, lige meget om din stil er boheme, klassisk, rå, feminin eller rocket.  
Hvis du beslutter dig for, at du skal have dig en pelsjakke, pelsvest eller lignende, skal du dog være opmærksom på, at pels IKKE må vaskes. Trænger din pelsjakke til at blive opfrisket, bør du derfor sende den til rens hos et renseri, som har forstand på pelse. Passer du godt på din pels, kan den holde i flere år, og der er altid plads til pels i modebilledet. Vil du gerne vide mere om pels og de forskellige pelskvaliteter, kan du læse mere på vores blog.