Bælter

Mangler du et nyt bælte? Under dette sortiment finder du vores flotte damebælter fra blandt andet Depeche og Bæltekompagniet. Et bælte er ikke kun praktisk, men også en lækker detalje til dit outfit, som kan sætte prikken over i’et. BUSTEDWOMAN tilbyder dig et bredt udvalg af smarte damebælter i mange forskellige styles, længder og farver. Hos os finder du både bælter med flotte detaljer, brede og smalle bælter, samt de helt enkle, klassiske bælter. Gå på opdagelse blandt vores lækre damebælter her.  

Bælter til damer

Har du brug for et rigtig smart læderbælte til en stilet dag på jobbet, afslappet hverdag eller til en vild fest, så er du landet det rette sted. Lækre accessories kan løfte og ændre et sæt tøj, og det er tit de små ting, som gør hele forskellen. Et bælte er ikke bare et bælte, de findes i et uendelig antal designs og udtryk, så hvordan finder du det helt rigtige, som både er smart og i en god kvalitet? Det kan vi hjælpe med. Hos BUSTEDWOMAN har vi et nøje udvalgt sortiment af smarte damebælter i god kvalitet, som nemt og hurtigt kan løfte dit outfit.

Læderbælte med nitter

Et flot og lækkert læderbælte er en sand klassiker, når vi taler om accessories. Det er tidløst, kan bruges igen og igen, og så er det næsten umuligt at slide op – Faktisk bliver meget læder pænere med tiden. Brug et klassisk og enkelt læderbælte, eller prøv et med nitter eller andre fede detaljer. Sæt et læderbælte med nitter sammen med et par jeans og en simpel t-shirt for at give outfittet karakter og kant, eller sæt det sammen med par klassiske damebukser og en skjorte for at give det klassiske look et rå tvist. Du behøver ikke være bange for, at et bælte med nitter bliver for rå eller maskulint, det fungerer nemlig super godt sammen med damemoden, så du kan roligt tilføje sådan et til kommodeskuffen og dit næste outfit.