Munthe

Bustedwoman.com er stolte over at kunne tilbyde dig de nyeste kollektioner fra Danske Munthe.
Mange husker det populære brand Munthe plus Simonsen der tog modescenen med stor og blev etableret tilbage i 1994. Naja Munthe og Karen Simonsen gik begge solo og  i 2014 relancerede Naja - Munthe der igen har fået godt fat i den danske og internationale modescene.
Der kommer 7 årlige kollektioner og inspirationen til Munthe's designs, kommer ofte fra de mange rejser til både eksotiske lande og store metropoler.
Dette afspejler sig i de flotte kollektioner, der er kendt for den høje kvalitet og mange raffinerede finesser. Stilen er enkel og kan bæres både til hverdag og til fest. Der er både styles som er skandinavisk inspireret, her ser du afslappede silhuetter, med klare nordiske farver og  designs med spændende twist. Kollektionerne du kan se i vores fysiske butik i Silkeborg eller shoppe online på Bustedwoman.com kommer til at bestå af både jakker, toppe og bukser, så du kan blive klædt på fra top til tå i de nyeste Munthe styles.
Vi håber du bliver lige så begejstret for Munthe, som vi er og vi glæder os til at vise dig de flotte kollektioner.

Munthe i 2024

Munthe i 2024 finder atter inspiration i tidens farvetrends. Brandet er desuden mestre i at lege med mønstre og print, hvilket naturligvis også er et gennemgående element hos Munthe i 2024. Både kjoler, skjorter, nederdele og meget mere bliver nyfortolket på fineste vis hos Munthe i 2024, så udforsk de nyeste styles og find dine favoritter.

Munthe Strik, toppe, bluser og kjoler

Vil du være med på den nyeste trend og er du vild med cool jakker og bluser i de bedste materialer og sejeste designs – så findes det her fra Munthe. . Kollektionerne er fyldt med spændende designs du selv kan style, så din personlige stil kommer til udtryk. En strik eller bluser fra Munthe kan bruges til så mange forskellige anledninger. Dette er et brand der virkelig designer tøj til alle kvinder om du er til det mere street eller boheme inspirerede look, så kan du sammensætte de forskellige styles for et spændende udtryk. Vi kan fremhæve de skønne strikbluser, der er lavet i den bedste kvalitet og med mange flotte detaljer, der er de moderigtige retro strik og de mere enkle men uundværlige strik i fine farver. Toppene har et fint feminint snit og her er der både fine flæse detaljer og rå finesser. Ønsker du et mere stilrent og enkelt look, er der de tidløse elegante skandinavisk silhuetter inden for jakker, strik, toppe, bluser og nederdele . Mulighederne er mange med Munthe, og det er blot at vælge blandt de mange flotte designs.

Trendy overdele fra Munthe

Mange trendy kvinder der går op i mode, er rigtig glade for jakker fra danske Munthe. En af årsagerne er at de fremstilles i de lækreste materialer og bedste kvaliteter. Designmæssigt finder du silhuetter der er unikke og klassiske dele der passer ind i både til sommer- og vintergarderoben. Brug en af de smukke overdele  til at pifte et klassisk sæt op og giv det kant. Du kan skeje ud og sætte de forskellige mønstre sammen, der er ingen regler og du skal gøre lige som det passer dig. Find din egen stil og udtryk dig igennem de flotte styles.

Skønne bukser fra Munthe

Munthe's bukser kendetegnes ved den gode kvalitet, der ses i alle de materialer, der bruges. Naja lægger stor vægt på raffinerede finesser, kollektionen har en bred vifte af skønne bukser, de løse boheme, de seje urban style, de klassiske, de sporty - der er bukser for enhver smag. Tern, blomster og farver er der lagt stor vægt på og vi elsker at style med feminine flæse toppe til. Det er kun din fantasi der sætter grænser, lave det sejeste materiale mix og vælg frit imellem de mange unikke styles.  

Find dine Munthe-favoritter online

Vi gør alt vi kan for at udvælge de allerbedste styles fra kollektionerne, så du kan finde lige der falder i din smag. Sortimentet omfatter det du har brug for af jakker, strik, toppe, bluser, kjoler og bukser. Det super moderigtige danske brand, kendetegnes for de trendy designs og utrolige lækre kvaliteter. Det er kollektioner der er er designet til at få skønne kvinder til at føle sig godt tilpas og samtidig super smarte. De fleste pasformer i Munthe's designs er dejlig lette og yderst behagelige at have på, her er der både oversized og tætsiddende styles, på den måde passer tøjet til de fleste kvindeformer, hvad enten man er slank eller mere timeglas formet.
Hos BUSTEDWOMAN.com har vi 50+ forskellige brands med et stort udvalg af alt fra jakker, kjoler, toppe, nederdele, skind og bukser.  Vi har et bredt sortiment og har størrelser fra XS-XXL. Finder du ikke lige din størrelse, så kontakt os endelig, da vi som regl kan skaffe din størrelse inden for 3 dage. Har du brug for hjælp til at finde dit nye outfitt, så står vore personlige shopping assistenter altid til din rådighed. Hold dig ikke tilbage og kontakt os endelig hvis du har spørgsmål. Bliv inspireret på BUSTEDWOMAN.com,  vi sender dine varer hurtigt og der er gratis fragt ved køb over 399,- Vi ses i butikken eller på vores online shop.