Personlig shopper

Står du og mangler nyt tøj? Er du kørt træt i gamle vaner, og har du svært ved at finde det helt rigtige tøj?
Så har vi fundet en løsning til dig, som har brug for en hjælpende hånd og som ikke længere orker at bruge halve dage på at finde det rigtige tøj – nemlig en personlig shopper.

Med en personlig shopper hjælper vi dig til at overskueliggøre dine tøjkøb og opfylde dine behov og ønsker, samtidig med at du får råd og vejledning til, hvilket tøj der passer netop til dig.

Hos Busted finder du en række erfarne personlige shoppere, som guider dig til at finde nyt tøj til dit klædeskab, uanset om du er på jagt efter tøj til hverdag eller til en speciel anledning.
Vores personlige shoppere har stor erfaring indenfor branchen og et stort kendskab til modens tendenser.
Busted rummer et stort udvalg af tøj til kvinder, så uanset om du er til den klassiske, rå eller feminine stil, så ved vores personlige shoppere lige præcis, hvilket tøj der passer bedst til dig, din stil og facon.  

Lyder det som noget for dig? Så kig ind i vores butik i Silkeborg og spørg efter en personlig shopper. Vores dygtige personlige shoppere står altid klar til at hjælpe dig med at finde det perfekte look og opfylde dine ønsker.

Vi kan også anbefale vores eksterne personlige shopper, Helle Bille. Se mere her: http://www.uniquestyle.dk/

OM BUSTEDWOMAN

Hos BUSTEDWOMAN er vi stolte af at være en stærk multibrand store, som kan tilbyde dig et bredt, men nøje udvalgt sortiment af eksklusive styles fra tidens dygtigste designere – hvad enten du shopper i vores butik eller webshop. Vi sætter store krav til shoppeoplevelsen og tror på, at god service er lige så vigtigt som lækre designs. Vores professionelle og erfarne team står derfor altid klar til at guide dig gennem de mange mærker, designs og materialer, indtil vi finder det helt rigtige til netop dig. Shopping skal være sjovt, og vi har gjort vores bedste for at skabe et spændende modeunivers, hvor du aldrig bliver træt af at gå på opdagelse. Rigtig god fornøjelse!

KUNDESERVICE

Er du i tvivl om størrelsen? Har du spørgsmål om materiale eller pasform? Eller er din størrelse udsolgt? Fortvivl ej, for hos BUSTEDWOMAN sidder vi klar ved tasterne og på telefonen for at give dig den bedst mulige service, når du besøger vores webshop. Så ring eller skriv til os, vi vil rigtig gerne hjælpe.


Webshop   21 26 30 03    /   Butik   86 82 30 00

BUSTED     ·     VESTERGADE 7     ·     8600 SILKEBORG     ·     TLF.: +45 21 26 30 03     ·     CVR 33234422     ·     INFO@BUSTEDWOMAN.COM
0 varer i kurven