Personlig shopper

Står du og mangler nyt tøj? Er du kørt træt i gamle vaner, og har du svært ved at finde det helt rigtige tøj?
Så har vi fundet en løsning til dig, som har brug for en hjælpende hånd og som ikke længere orker at bruge halve dage på at finde det rigtige tøj – nemlig en personlig shopper.

Med en personlig shopper hjælper vi dig til at overskueliggøre dine tøjkøb og opfylde dine behov og ønsker, samtidig med at du får råd og vejledning til, hvilket tøj der passer netop til dig.

Hos Busted finder du en række erfarne personlige shoppere, som guider dig til at finde nyt tøj til dit klædeskab, uanset om du er på jagt efter tøj til hverdag eller til en speciel anledning.
Vores personlige shoppere har stor erfaring indenfor branchen og et stort kendskab til modens tendenser.
Busted rummer et stort udvalg af tøj til kvinder, så uanset om du er til den klassiske, rå eller feminine stil, så ved vores personlige shoppere lige præcis, hvilket tøj der passer bedst til dig, din stil og facon.  

Lyder det som noget for dig? Så kig ind i vores butik i Silkeborg og spørg efter en personlig shopper. Vores dygtige personlige shoppere står altid klar til at hjælpe dig med at finde det perfekte look og opfylde dine ønsker.

Vi kan også anbefale vores eksterne personlige shopper, Helle Bille. Se mere her: http://www.uniquestyle.dk/

OM BUSTEDWOMAN

Vi tog med Bustedwoman.com de første spæde skridt i starten af år 2013, og vi løber nu afsted i både stiletter og sneakers for at yde den bedste service  i den virtuelle butik!
Vi er selv ivrige shoppere – naturligvis – og internettet og webshops har mange gange reddet os, når vi ikke kan finde en bestemt style i butikkerne, eller hvis det danske vejr ikke indbyder til spadsereture på strøgene omkring i landet.
Derfor var det næsten en selvfølge, at dagen også måtte komme, hvor vi selv røg i luften og på skærmen.

KUNDESERVICE

Vi kender det godt selv. Netshopping er sjovt og nemt overskueligt frem for at stase ind og ud af butikker den halve dag for at finde den perfekte skjorte – det eneste minus er, at man naturligvis ikke kan prøve tøjet på. Derfor sidder vi ivrigt klar bag skærmen til at svare på spørgsmål om pasform og kvalitet.


Webshop   21 26 30 03    /   Butik   86 82 30 00

BUSTED     ·     VESTERGADE 7     ·     8600 SILKEBORG     ·     TLF.: +45 21 26 30 03     ·     CVR 33234422     ·     INFO@BUSTEDWOMAN.COM
0 varer i kurven