Blazere

Find de nyeste blazere og habitjakker til damer hos BUSTEDWOMAN.
Vi har et kæmpe udvalg af blazerjakker i mange forskellige modeller, som du kan bruge til et smart og klassisk hverdagslook. Brug den for eksempel sammen med et par af vores flotte bukser, jeans eller skindleggings. Det smarte ved en blazer er, at den kan bæres året rundt og passer til både sommer- og vintergarderoben. Blandt vores store udvalg finder du blazere fra en lang række eksklusive mærker, herunder Mos Mosh, Coster Copenhagen, Part Two, 2-Biz og FreeQuent.

Blazere til damer

Blazeren er en garderobeklassiker. En velsiddende habitjakke kan peppe ethvert outfit op, og den kan bruges både i formelle og afslappede sammenhænge. Du kan bruge den sammen med matchende habitbukser for et fuldendt jakkesæt, eller du kan bruge den til bukser, kjoler eller en nederdel. Du kan med blazeren skabe et sofistikeret og formelt look, men den kan også sagtens anvendes til et afslappet look, hvis du sætter den sammen med den rette underdel. Den er super anvendelig, fordi den kan bruges i stedet for en cardigan om vinteren, og om sommeren kan du bruge den som jakke, når du skal i byen. Vi synes i hvert fald, at den ikke kun er super smart, men også rigtig anvendelig, og der kan derfor med fordel gøres plads til sådan en sag i skabet. Find blazere fra blandet andet By Malene Birger, In Front og Levete Room hos BUSTEDWOMAN.

Figursyet blazer

En kort og figursyet blazer giver et velklædt tvist til ethvert look. Du kan tage den over næsten ethvert outfit og med det samme få et mere velklædt udtryk. Den figursyede og korte blazer giver talje og form, og den passer til alt. Du kan bruge blazeren til et par jeans og en hvid t-shirt, til en løs eller en stram kjole eller til at par løse bukser og en blonde top - mulighederne er uendelige. Den har den samme funktion som en cardigan, men har et mere klassisk og skarpt udseende. Synes du, at den sorte blazer bliver for klassisk? Så prøv en blazer i blå, rød eller hvid, eller kast dig ud i en lækker ternet blazer. Den ternede, grå blazer er nemlig super populær lige nu, og den giver et fedt og moderne look til dit outfit. Den bærer stærkt præg af at være herreinspireret, hvilket giver et smart look med kant til den kvindelige garderobe.

Lang blazer

En oversize eller lang blazer giver et lækkert, afslappet look. Den har, ligesom en kort blazer, en uendelig række af muligheder, når du skal style den, men i modsætning til den korte og figursyede habitjakke giver en lang blazer et mere uformelt look. Den løse pasform og mere oversize snit gør den nemlig knap så formel og skarp i udseendet. Det betyder dog ikke, at du ikke kan bruge den til begivenheder der kræver lidt mere end hverdagsuniformen. Der rig mulighed for at lege med udseendet, og du kan for eksempel style den med et par sorte skinny jeans, en lækker bluse og et par støvler eller med en kort kjole og sneakers. Nogle lange blazere bruges faktisk også som kjole i sig selv. Der er derfor rig mulighed for at eksperimentere med stilen, hvis du har en lang blazer hængende i klædeskabet eller overvejer at tilføje en til garderoben.