Coster Copenhagen

Hos BUSTEDWOMAN finder du et stort udvalg af bl.a. kjoler, bukser og jakker fra Coster Copenhagen. Coster Copenhagen er et nyt trendy tøjmærke på den danske modescene. Pia Coster, der står bag brandet, lader sig inspirere af de rå omgivelser i Nordjylland, hvor virksomheden startede. Deres designs har et meget unikt look og er et spændende mix af det rå og det feminine og klassiske. Tøjet fremstilles i de bedste kvaliteter og er spækket med fede og anderledes detaljer. Coster Copenhagen henvender sig til den moderigtige og trendy kvinde, der går op i lækker kvalitet og sætter pris på smukke linjer og spændende designs. Hun lader sig inspirere af de store kollektioner, der favner bredt, og som passer godt ind i den modeinteresserede kvindes garderobe.  
Ingen varer
Der er ikke fundet nogen varer ud fra de valgte kriterier

Læs mere om Coster Copenhagen her:

Lækker basis fra Coster Copenhagen

Coster Copenhagen har et stort udvalg af modetøj, og kollektionerne byder både på jakker, kjoler, bukser, strik og meget andet. Mix og match de forskellige styles for et look, som afspejler din individualitet og kreativitet. Ud over personlige og spændende items designer Coster Copenhagen også til en lækker og klassisk basisgarderobe. Deres basiskollektion indeholder de allerbedste og helt uundværlige styles, der burde findes i enhver kvindes hverdagsgarderobe. I basiskollektionen findes toppe, bluser og cardigans, hvor der er lagt stor vægt på materialer og ikke mindst pasform. De fleste af disse basis-styles er carry over, hvilket vil sige, at de går igen i alle kollektioner og er en fast del af sortimentet, så du altid kan skaffe din yndlingsbluse igen.

Coster Copenhagen – et bæredygtigt brand

I dag kan man næsten ikke undgå at have taget stilling til bæredygtighed og socialt ansvar i samfundet. Det har Coster Copenhagen i høj grad gjort, og de arbejder således med en række gode initiativer for at være en bæredygtig virksomhed, der påtager sig et socialt ansvar. Blandt andet har de valgt at lave et specielt program i Kina, der sørger for, at de kvinder, der strikker for dem, bliver ordentligt aflønnet og har gode arbejdsvilkår. Denne stillingtagen til omverdenen hænger rigtig godt sammen med resten af virksomhedens foretagende, hvor inspirationen især kommer fra det rene og naturen og dens mange elementer såsom hav, træ og sten. Dette afspejler sig tydeligt i tøjkollektionerne, hvor de enkle linjer og det stilrene går igen.    

Tøj i skøn kvalitet fra Coster Copenhagen

Det er vigtigt, at tøjet får kvinderne til at føle sig rigtig godt tilpas og samtidig med på moden. Tøj fra Coster Copenhagen henvender sig til stort set alle kvinder, der sætter pris på et lækkert design og god kvalitet. Hos Coster Copenhagen mener man ikke, at kvalitetstøj nødvendigvis behøver at koste en formue. Her er priserne ganske rimelige, og man får således meget kvalitet og lækre materialer for pengene. Muligvis også derfor har brandet mange faste kunder, der vender tilbage sæson efter sæson for at sikre sig de nye smukke styles fra kollektionerne. Shop rundt på BUSTEDWOMAN.com for at finde et par bukser, en kjole, en jakke eller meget andet fra det spændende danske brand Coster Copenhagen. Har du spørgsmål eller brug for hjælp, så sidder vi klar ved telefon og mail for at hjælpe dig.