Sweatshirts

Hos BUSTEDWOMAN har vi altid de smarteste og nyeste sweatshirts i den absolut lækreste kvalitet, der er svær at slippe, når du først har fået fingre i den. Du finder sweatshirts fra blandt andet Tommy Hilfiger, Co’couture, Custommade, Basic Apparel og Levete Room. Sweatshirts er noget af det hotteste lige nu, og de er at finde alle steder i modebilledet. Anvend den med en lækker skjorte under til et par pæne bukser, smalle jeans eller til en sød nederdel for et lækkert og moderigtigt look. Gå på opdagelse i vores spændende udvalg af sæsonens flotteste damesweatshirts til de mere afslappede dage.

Sweatshirts

Sweatshirt, hoodie, hættetrøje eller bare sweat – ja, kært barn har mange navne. Hos BUSTEDWOMAN er vi vilde med den populære sweatshirt, som giver dig det perfekte afslappede og sporty hverdagslook. Den giver dig et væld af forskellige muligheder, og du kan for eksempel bruge den over en skjorte sammen med et par lækre leggings, en feminin nederdel eller et par fede jeans for det helt perfekte look. Og om vinteren er sweatshirten et super godt, varmt og sporty alternativ til strikblusen og uldtrøjen, som ellers er den store vinterfavorit. Overvejer du at tilføje en sweatshirt til garderoben, og leder du efter den helt perfekte af slagsen, så finder du den måske hos os. Vi har sweatshirts fra lækre brands som Sofie Schnoor, Catwalk Junkie, Closed og mange flere, og du finder dem alle på BUSTEDWOMAN.com eller i vores butik i Silkeborg. Begge steder er vi selvfølgelig altid klar til at hjælpe, hvis du har brug for det.

Sweatshirt til damer

Den behagelige og bløde sweatshirt har tidligere været den dejlige, bløde trøje, som man brugte derhjemme. Men nu er den ikke længere forbeholdt hygge i hjemmet! De lækre trøjer har nemlig gjort deres indtog i modebilledet, og der er fri leg, når det gælder stylingen af dem. Sweatshirten er ikke kun populær på grund af den bløde kvalitet og behagelige pasform, men netop fordi den er så nem style. Giv din feminine stil et sporty tvist med en sweatshirt, eller sæt den sammen med de klassiske damebukser for at gøre looket mere afslappet. Du bestemmer selv. Sweatshirten fås i væld af modeller og farver med og uden tryk, og du kan helt sikkert finde en, som matcher netop din stil. Hos BUSTEDWOMAN er vi i hvert fald fans af den seje sweatshirt, som giver vores stil et sporty tvist. Du finder både den klassiske sweatshirt, hættetrøjen samt sweatshirts med tryk og lækre detaljer hos os, og vil du gerne have inspiration til, hvordan du kan brug den, kan du altid hente inspiration fra vores modeunivers. Find os på de sociale medier, hvor vi giver tips til, hvordan du kan benytte sæsonens smarte musthaves, herunder den populære sweatshirt.