Levete Room

Levete Room er en ny dansk darling stiftet i 2017 i København.
Inspiration til Levete Rooms kollektioner findes i alt fra kunst, dansk design til keramik og møbler. Inspirationen til tailored suits finder Levete Room blandt andet fra herrenes garderobe. Den typiske 'Levete kvinde' er inspireret af nordisk design og den franske 'gentle woman', og hun elsker klassiske styles og et klædeligt snit. Hun er en stilsikker kvinde, som ikke er bange for at tage skræddersyede elementer fra mændenes garderobe og style sit outfit med et feminint twist.
Ingen varer
Der er ikke fundet nogen varer ud fra de valgte kriterier

Læs mere om Levete Room her:

Køb Levete Room her

Hos BUSTEDWOMAN er vi vilde med det moderne og samtidigt klassiske og tidløse modeunivers, som Levete Room opererer i. De skaber lækre styles til den moderne kvinde, som omfavner en skandinavisk og minimalistisk stil. Hende, som sætter pris på gode klassiske styles, som kan bruges sæson efter sæson. Du kan finde lækre og nøje udvalgte styles fra deres kollektioner hos os. Shop eksempelvis Levete Room bukser, blazere, skjorter, t-shirts og bluser på BUSTEDWOMAN.com, og når du shopper hos os, sender vi din vare indenfor 1-2 dage. Du kan også besøge vores butik i hjertet af Silkeborg og se de smukke nyheder fra mærket.

Levete Room bukser og blazer

Danske Levete Room er eksperter indenfor det moderne tailored suit. Med inspiration fra mændenes garderobe har de allerede fra deres første kollektion i 2017 skabt fantastiske tailored suits bestående af matchende bukser og blazere. En typisk Levete Room blazer har et flot klassisk snit med et feminint touch, for eksempel i form af små, fine flæser. Deres bukser med et klassisk, tailored fit passer perfekt sammen med de flotte blazere for et lækkert suit, som oser af underspillet elegance. Det skarpe suit er blevet populært valg hos mange kvinder både til job og til fest, fordi du altid ser velklædt ud i sådan et.

Levete Room sweatshirt

En Levete Room sweatshirt er ikke bare en sweatshirt. Det er en sweatshirt, hvor der er værnet om at skabe en basic style, som du kan bruge til afslapning en søndag, men også en sweatshirt du kan bruge til hverdag. En Levete Room sweatshirt er ikke kun pæn, den er også super blød og behagelig at have på. Du kan style den med et par lækre bukser fra samme mærke, eller du tage den over en af deres flotte skjorter. Deres lækre sweatshirts kommer i klædelige snit i en feminin og nordisk farveskala, som passer perfekt til den skandinaviske stil. Hos Bustedwoman.com kan du købe Levete Room sweatshirts online.

Levete Room cashmir strik

Hos Bustedwoman.com finder du fantastiske Levete Room cashmir strik - altid i sæsonens hotteste farver. Levete Room designer bluser i 100% cashmir til virkelig gode priser, og en cashmir strik er en god investering til garderoben. Den ser eksklusiv ud og har et klassisk look, som aldrig går af mode. Derudover er cashmir super behagligt at have grundet den bløde kvalitet. Brug eventuelt en klassisk Levete Room skjorte under en cashmir strik for et elegant look.
Husk at passe godt på din cashmir strik, da det er en delikat sag. Jo bedre du passer på den, jo længere levetid har den. Vi anbefaler derfor, at du altid følger vaskeanvisningerne grundigt.