Om Butikken
Om BUSTEDWOMAN

Biografi, selvransagelse og ditto indsigt er ikke vores stærke side.
Vi vil meget hellere koncentrere os om ”alt det sjove”, hvad der har med mode, stil og inspiration at gøre.
Derfor har vi inviteret en skrivedygtig personlighed til at give et lille indblik i vores historie…

”Med over 40 år i modebranchen som en af Jyllands største tøjforretninger, må man forvente, at der ligger lidt af et pres på ekspedienternes smart påklædte skuldre - både udefra og indefra.

Dette bemærker man dog intet til, når man træder ind i den flotte, nyrenoverede butik, hvor man modtages af smil, skjorter, bukser og kjoler - af både den glitrende og afslappede slags - samt bøjle op og bøjle ned af andre lækre varer.
Her er stemningen afslappet og behagelig, og faren for nemt at forfalde til aspirerende shopaholic er overhængende.
BUSTEDWOMAN er nemlig en multibrand store med over 50 forskellige brands; alt fra danske darlings, over internationale sværvægtere til små, håndplukkede designere fra Paris. Der er noget til enhver smag, og hverken unge fashionistaer eller modne, modebevidste kvinder går her galt  - så længe de besidder et pulserende shoppehjerte.

BUSTEDWOMAN er en familieejet forretning og har skiftet hænder og generation en enkelt gang siden åbningen i 1972. Gennem årene har butikken gennemgået flere forandringer. Senest renovation og udvidelse af butikken over sommeren 2013 samt en relativt nyåbnet webshop, der rullede over skærmen i starten af 2013, der udover e-store også fungerer som online showroom og virtuel inspirationsplatform".
Værdier
Kvalitet, ærlighed og imødekommenhed er her i højsædet, og vi ønsker at være kendt for en god, professionel og venlig behandling og betjening!

Kundens gode oplevelse er det vigtigste for os, hvorfor vi både i butikken og på webshoppen sætter en stor ære i at assistere og rådgive på bedste vis, samt give tips vedrørende styling og tendenser.

Kom og besøg os i butikken. Vi glæder os til at se dig!

Adresse
Bustedwoman
Vestergade 7
8600 Silkeborg

Butikkens åbningstider
Hverdage:10.00-17.30
Fredage:10.00-18.00
Lørdage:10.00-15.00


Kontakt webshoppen
+45 21 26 30 03

Kontakt butikken
+45 86 82 30 00