Beck Søndergaard

De to veninder Lis Beck og Anna Søndergaard grundlagde i 2003 Becksöndergaard Copenhagen, som designer lækkert modetilbehør, herunder tørklæder, tasker, strømper m.m. Brandet er især kendt for dets flotte tørklæder, som er kendetegnet ved flotte og unikke prints, lækre kvaliteter og smukke farver. De henter deres inspiration fra den skandinaviske stil, men uden at lade sig begrænse af minimalismen. Deres kollektioner er derfor fyldt med farver og kontraster, som overrasker og gør dig glad. Hos Becksöndergaard Copenhagen finder du flotte styles til overkommelige priser, og deres personlige designs sætter prikken over i’et ved ethvert outfit.

Læs mere om Beck Söndergaard her

Becksöndergaard Copenhagen

Becksöndergaard Copenhagen udkommer med en ny kollektion fire gange om året. Her finder du en lang række modetilbehør, herunder tørklæder, tasker, strømper, regnfrakker, paraplyer og meget mere. Unikke prints er omdrejningspunktet for alle kollektionerne, og de er ofte håndtegnet eller lavet som collager. Alle deres produkter bliver desuden lavet i lækre kvaliteter, f.eks. silke, uld, kashmir, læder og ruskind. Deres design er tydeligt skandinavisk, men tilsat personlige og finurlige præg i form af nøje udvalgte mønstre, collager eller fotoprints. Det er tydeligt, at der hos Becksöndergaard Copenhagen ligger hårdt arbejde og masser af kærlighed bag hvert eneste produkt og design. De har skabt et personligt designunivers præget af farver, historier og leg, og du inviteres med indenfor, når du ifører dig et af deres flotte designs.

Tørklæder fra Beck Søndergaard

Beck Søndergaard byder altid på et stort udvalg af tørklæder i naturmaterialer som fin bomuld, uld, silke og kashmir. Tørklædernes design er præget at unikke og ofte håndtegnede prints. Hvert eneste tørklæde fortæller således en historie gennem sit design, og Beck Søndergaard kalder dem derfor ”Story Scarves”. De flotte tørklæder kan med deres smukke print og farver pifte ethvert outfit op, og de holder år efter år. Hos BUSTEDWOMAN.com tilbyder vi et stort udvalg af de smukke tørklæder, som er perfekte til hurtigt og nemt at opgradere dit outfit.  

Regnjakker fra Beck Søndergaard

Beck Søndergaards regnjakker er ikke kun praktiske, de er også super fede. De formår at kombinere det funktionelle og smarte i et, så du ikke behøver at gå på kompromis, når du hopper i regnjakken. Jakken er den perfekte lette overgangsjakke, og du kan sagtens benytte den, selvom dagen ikke byder på regn. Du kan både finde regnjakker i afdæmpede farver samt regnjakker, hvor der leges med mønstre og farver. Designet afspejler tydeligt brandets personlige og legende univers, og de evner at opgradere regnjakken fra et kedeligt, praktisk stykke overtøj til et lækkert, moderigtigt statement piece. Med sådan en flot regnjakke bliver de regnfulde dage pludselig lidt sjovere! Er du ikke til regnjakker, kan du i stedet tilføje en af brandets flotte og praktiske taskeparaplyer til din taske. Så er du altid forberedt, hvis regnen kommer snigende.