Returnering og ombytning

Vi ved, at det kan være en udfordring at shoppe, når du ikke har mulighed for at prøve tøjet. Hos os har du derfor altid 14 dages fuld retur ret på dit køb, og vi har gjort det nemt, hurtigt og billigt at ombytte eller returnere dit køb.

DET SKAL VÆRE NEMT

Når du handler hos os, sender vi en returlabel med din pakke.
Bruger du denne returlabel til at returnere din varer med, så fratrækker vi 45dkk på din ordre.

Med vores returlabel er din pakke forsikret og kan spores med Track & Trace.

Køb en fragtlabel hos posthuset
Du kan selvfølgelig også købe en fragtlabel ved dit nærmeste posthus i stedet for hos os. Men du skal være opmærksom på, at vi ikke afhenter returpakker i pakkeshops. Returpakken skal sendes direkte til vores adresse: Vestergade 7, 8600 Silkeborg med levering indenfor tidsrummet 8.00-17.30. Vi modtager derfor ikke pakker fra DAO.

Returnering eller ombytning
Det er vigtigt, at din vare bliver leveret i samme stand som ved modtagelsen. Desuden skal al original emballage medfølge og mærket må ikke være fjernet fra varen.
Ønsker du at ombytte en vare til en anden style eller størrelse, skal du blot notere på returseddel, hvad du ønsker at ombytte din vare til. Du kan også maile eller ringe til os, så vi ved, hvad vi skal hænge til side til dig, indtil vi modtager din returpakke.

Hvis du ønsker ombytning af en vare, så fratrækker vi IKKE de 45dkk i returfragt.

Returnerings- og ombytningsguide
1) På den medfølgende returseddel skal du skrive dit ordrenummer og afkrydse, om du ønsker et tilgodebevis eller pengene refunderet. Dit ordrenummer finder du på den ordrebekræftelse, du modtog sammen med din pakke eller i den mail, du modtog, da du bestilte din vare.

2) Pak varen forsvarligt ind.

3) Bruger du den medsendte returlabel, så fratrækker vi 45dkk fra din ordre.

4) Så snart vi har modtaget varen, sender vi en bekræftelse på mail til dig. 

Husk, at du selvfølgelig også altid er velkommen til at returnere eller bytte dit køb i vores butik i Silkeborg i stedet.

OM BUSTEDWOMAN

Hos BUSTEDWOMAN er vi stolte af at være en stærk multibrand store, som kan tilbyde dig et bredt, men nøje udvalgt sortiment af eksklusive styles fra tidens dygtigste designere – hvad enten du shopper i vores butik eller webshop. Vi sætter store krav til shoppeoplevelsen og tror på, at god service er lige så vigtigt som lækre designs. Vores professionelle og erfarne team står derfor altid klar til at guide dig gennem de mange mærker, designs og materialer, indtil vi finder det helt rigtige til netop dig. Shopping skal være sjovt, og vi har gjort vores bedste for at skabe et spændende modeunivers, hvor du aldrig bliver træt af at gå på opdagelse. Rigtig god fornøjelse!

KUNDESERVICE

Er du i tvivl om størrelsen? Har du spørgsmål om materiale eller pasform? Eller er din størrelse udsolgt? Fortvivl ej, for hos BUSTEDWOMAN sidder vi klar ved tasterne og på telefonen for at give dig den bedst mulige service, når du besøger vores webshop. Så ring eller skriv til os, vi vil rigtig gerne hjælpe.


Webshop   21 26 30 03    /   Butik   86 82 30 00

BUSTED     ·     VESTERGADE 7     ·     8600 SILKEBORG     ·     TLF.: +45 21 26 30 03     ·     CVR 33234422     ·     INFO@BUSTEDWOMAN.COM
0 varer i kurven