Returnering og ombytning

Vi ved, at det kan være en udfordring at shoppe, når du ikke har mulighed for at prøve tøjet. Hos os har du derfor altid 14 dages fuld retur ret på dit køb, og vi har gjort det nemt, hurtigt og billigt at ombytte eller returnere dit køb.

DET SKAL VÆRE NEMT

Når du handler hos os, sender vi en returlabel med din pakke.
Bruger du denne returlabel til at returnere din varer med, så fratrækker vi 45dkk på din ordre.

Med vores returlabel er din pakke forsikret og kan spores med Track & Trace.

Køb en fragtlabel hos posthuset
Du kan selvfølgelig også købe en fragtlabel ved dit nærmeste posthus i stedet for hos os. Men du skal være opmærksom på, at vi ikke afhenter returpakker i pakkeshops. Returpakken skal sendes direkte til vores adresse: Vestergade 7, 8600 Silkeborg med levering indenfor tidsrummet 8.00-17.30. Vi modtager derfor ikke pakker fra DAO.

Returnering eller ombytning
Det er vigtigt, at din vare bliver leveret i samme stand som ved modtagelsen. Desuden skal al original emballage medfølge og mærket må ikke være fjernet fra varen.
Ønsker du at ombytte en vare til en anden style eller størrelse, skal du blot notere på returseddel, hvad du ønsker at ombytte din vare til. Du kan også maile eller ringe til os, så vi ved, hvad vi skal hænge til side til dig, indtil vi modtager din returpakke.

Hvis du ønsker ombytning af en vare, så fratrækker vi IKKE de 45dkk i returfragt.

Returnerings- og ombytningsguide
1) På den medfølgende returseddel skal du skrive dit ordrenummer og afkrydse, om du ønsker et tilgodebevis eller pengene refunderet. Dit ordrenummer finder du på den ordrebekræftelse, du modtog sammen med din pakke eller i den mail, du modtog, da du bestilte din vare.

2) Pak varen forsvarligt ind.

3) Bruger du den medsendte returlabel, så fratrækker vi 45dkk fra din ordre.

4) Så snart vi har modtaget varen, sender vi en bekræftelse på mail til dig. 

Husk, at du selvfølgelig også altid er velkommen til at returnere eller bytte dit køb i vores butik i Silkeborg i stedet.