Returnering og ombytning

Et problem ved en webshop er, at man desværre ikke kan prøve tøjet på. Dette kan skabe usikkerhed omkring størrelser og pasform. Vi synes derfor det skal være nemt, billigt og sikkert at ombytte eller returnere en vare.
- Og du kan selvfølgelig ALTID ombytte og returnere i vores fysiske butik, hvis det er mest belejligt.

Køb returlabel hos os
På nedenstående link kan du købe en pakkelabel* til 45 DKK - så sparer du 40 DKK (ift. samme forsendelsestype hos Post Danmark) og dine varer sendes på denne måde retur til os som forsikret pakke med track and tracenummer.

LINK: https://www.bustedwoman.com/diverse...

*Køber du lablen sammen med dine varer, sender vi den til dig i udprintet form. Køber du lablen efter du har modtaget dine varer, sender vi den til dig på mail. Vi modtager IKKE varer der sendes til pakkeshop, du skal sørge for de bliver sendt til vores adresse: Vestergade 7, 8600 Silkeborg.

Returnering i 4 trin:
1) På den medfølgende returseddel skal du påføre dit ordrenummerer og afkrydse om du ønsker et tilgodebevis eller pengene refunderet.*

2) Varen** pakkes forsvarligt ind, så den er klar til forsendelse.

3) Har du købt en pakkelabel hos os, påføres denne og pakken afleveres på posthuset eller i en pakkeshop.

3a) Nederst på retursedlen er noteret returadressen. Har du ikke købt en pakkelabel hos os, kan denne klippes af og påføres pakken. Herefter påføres porto.

4) Så snart vi har modtaget varen, sender vi en bekræftelsesmail.

*Ordrenummeret finder du på den ordrebekræftelse, du modtog sammen med varen, eller i den mail du modtog, da du bestilte varen.

**Varen skal være i samme stand som ved modtagelsen. Al original emballage skal medfølge og mærket må ikke være aftaget.

Ombytning:

Såfremt du ønsker at ombytte en vare til en anden style eller en anden størrelse, følger du blot de ovenstående trin.
Dertil skal du blot notere på retursedlen, hvad du ønsker at ombytte til - eller ringe/maile til os, så vi ved, hvad vi skal hænge til side til dig, indtil vi modtager din pakke.

Ved både returnering og ombytning er returfragten på købers regning, men vi sender - naturligvis - fragtfrit tilbage ved en ombytning.
OM BUSTEDWOMAN

Vi tog med Bustedwoman.com de første spæde skridt i starten af år 2013, og vi løber nu afsted i både stiletter og sneakers for at yde den bedste service  i den virtuelle butik!
Vi er selv ivrige shoppere – naturligvis – og internettet og webshops har mange gange reddet os, når vi ikke kan finde en bestemt style i butikkerne, eller hvis det danske vejr ikke indbyder til spadsereture på strøgene omkring i landet.
Derfor var det næsten en selvfølge, at dagen også måtte komme, hvor vi selv røg i luften og på skærmen.

KUNDESERVICE

Vi kender det godt selv. Netshopping er sjovt og nemt overskueligt frem for at stase ind og ud af butikker den halve dag for at finde den perfekte skjorte – det eneste minus er, at man naturligvis ikke kan prøve tøjet på. Derfor sidder vi ivrigt klar bag skærmen til at svare på spørgsmål om pasform og kvalitet.


Webshop   21 26 30 03    /   Butik   86 82 30 00

BUSTED     ·     VESTERGADE 7     ·     8600 SILKEBORG     ·     TLF.: +45 21 26 30 03     ·     CVR 33234422     ·     INFO@BUSTEDWOMAN.COM
0 varer i kurven