Sofie Schnoor

Hos BUSTEDWOMAN har vi et stort udvalg af tøj fra det danske brand Sofie Schnoor. Sofie Schnoor designer tøj, som er et perfekt mix mellem det casual, det rå og det feminine. Du finder toppe med blonder, trøjer med print og tryk, kjoler med smukke mønstre og flæser samt bukser med flotte silhuetter. Der er i kollektionerne lagt stor vægt på lækre materialer og godt håndværk, og Sofie Schnoors flair for at skabe moderigtigt kvalitetstøj er ikke til at tage fejl af. Tøjet henvender sig til den moderne kvinde, som ønsker feminine styles og klassiske silhuetter, men med et moderne og råt udtryk. Her på siden finder du et stort udvalg af smarte styles fra Sofie Schnoor.

Læs mere om Sofie Schnoor her:

Køb Sofie Schnoor tøj online her

Sofie Schnoor er et dansk brand, som til at begynde med designede smarte modesko til kvinder - med stor succes! Men efterspørgslen fra kvinder rundt omkring i landet blev større og større, og derfor besluttede hun sig for at kaste sig over tøj. Og det er vi mange, der er rigtig glade for! Kollektionerne fra Sofie Schnoor er kendetegnet ved masser af styles i klassiske silhuetter med fede detaljer i form af print, flæser, blonder og mønstre. Udtrykket er klassisk og feminint, men med rå undertoner. Tøjet fra Sofie Schnoor er af høj kvalitet og i lækre materialer, hvilket kan mærkes, når du har det på. Hendes designs kan styles på mange forskellige måder, og det passer til enhver lejlighed. Du kan mikse kollektionernes mange styles på kryds og tværs, eller du kan sætte det sammen med alle de andre mærker, du har i garderoben. Med Sofie Schnoor i din garderobe, er du garanteret en cool stil, som er up to date med sæsonens trends og tendenser. Farverne passer altid til årstiden, hvor de lyse farver dominerer forårs- og sommer kollektionerne, og de lidt mørkere farver hører til efterårs- og vinterkollektionerne. Der er tænkt over detaljerne, og intet er overladt til tilfældighederne. Hos BUSTEDWOMAN er vi vilde med de lækre Sofie Schnoor designs, og vi kan varmt anbefale dig at tage et kig på hendes smarte tøj. Vi har et stort udvalg både online og i vores butik, og mangler du en størrelse eller model, kan du altid kontakte os, så skal vi gøre vores bedste for at hjælpe. Shop dit nye tøj fra Sofie Schnoor her på shoppen, så sender vi dit tøj i løbet af 1-2 dage, så du hurtigt kan hoppe i det.

Sofie Schnoor t-shirt

Sofie Schnoor laver utroligt fine t-shirts med smarte tryk, og de går lige i hjertet på enhver fashionista. Hendes t-shirts er i lækre kvaliteter, og de smarte tryk giver dem et trendy udseende. Trykkene er sjove, legende og farverige, og de pepper med garanti ethvert outfit op. Opgrader f.eks. det klassiske jeans og t-shirt-look med en Sofie Schnoor t-shirt med tryk, eller sæt t-shirten sammen med en printet nederdel for et spændende og feminint look. Kollektionerne byder på mange forskellige styles, så der er rig mulighed for at finde din personlige favorit. Skil dig ud på modescenen med en lækker statement t-shirt fra Sofie Schnoor.