Bukser

Hos BUSTEDWOMAN ved vi, hvad der sker inden for damemoden, især når det gælder bukser! Du finder derfor et kæmpe udvalg af smarte bukser, når du shopper hos os. Vi har masser af forskellige modeller og kvaliteter, blandt andet højtaljede bukser, løse bukser, jeans, sorte eller hvide bukser, skindbukser og mange flere. Desuden har vi bukser med mange forskellige pasforme, herunder skinny, slim fit, curved fit og loose fit, så du har rig mulighed for at finde lige nøjagtig det par, som passer bedst til dig og din stil. Gå på opdagelse blandt de mange modeller og find bukser fra blandt andet Mos Mosh, Denim Hunter, Cambio, Brax, og 2-Biz.

Bukser til damer

Alle kvinder bør have et par lækre, velsiddende bukser i sin garderobe. Bukserne som man altid kan tage på, fordi man bare ved, at de sidder perfekt og passer til alt. Hos BUSTEDWOMAN finder du et stort sortiment af bukser fra mærker som Closed, Custommade, In Front og mange flere, så du kan finde det par, der sidder perfekt på netop dig. Så hvad enten du er til løse bukser eller skinny jeans, højtaljede eller lavtaljede bukser eller mønstrede fremfor ensfarvede, kan du finde det hos BUSTEDWOMAN. Og vi hjælper gerne med at finde lige nøjagtigt den model og det fit, som passer til dig og din personlige stil.

Jeans

Cowboybukser eller jeans er et absolut musthave i din garderobe. Et par smarte jeans kan nemlig bruges til alt – dag og aften. De slidte jeans giver dig f.eks. et afslappet hverdagslook, mens de sorte skinny jeans kan bruges til fest med en flot top. Jeans er desuden det perfekte beklædningsstykke, fordi de kommer i så mange forskellige modeller, at der er en model til enhver kropsform. Er du til skinny jeans, slim fit, curved fit eller loose fit? Der er masser af muligheder, og der findes uden tvivl en jeansmodel, som opfylder alle dine ønsker til det perfekte par jeans. Hos BUSTEDWOMAN finder du både klassiske blå og sorte jeans, jeans med fede deltaljer og mange andre modeller. Vi har et bredt udvalg fra populære mærker, herunder Denim Hunter, Mos Mosh og  Zerres.  

Bukser med print

Busker med print er blevet et kæmpe hit! De er faktisk ikke til at komme uden om i modebilledet. Og det forstår vi godt, fordi bukser med print kan bruges på mange forskellige måder, og de giver en masse muligheder for at mixe og matche på tværs af farver, mønstre og mærker. Mange af dem kommer med fine blomsterprint, men de kommer også med et sporty print og med mere klassiske print. Der er noget til enhver stil! Overvejer du at tilføje et par bukser med print til garderoben, har vi et stort udvalg både online og i butikken fra mærker som Gustav, Masai og Gestuz.

Løse bukser

De løse bukser eller bukser med loose fit er blevet populære igen, og de kommer i et væld af farver, kvaliteter og modeller. De er både afslappede og elegante på samme tid, og de kan derfor bruges til en masse forskellige looks. De ser elegante ud som festbukser med en flot skjorte eller top, men de kan også styles med en sweatshirt og par sneakers for et fedt, afslappet look til hverdag. Løse bukser med et sporty tvist i form af for eksempel striber i siden er super populære lige nu, og de kan nemt sættes sammen med en af sæsonens mange flotte overdele.

Habitbukser til damer

Klassiske habitbukser er en sikker vinder. Lige meget hvad du sætter dem sammen med, ser du altid velklædt ud – hvad enten du styler dem med skjorte og hæle eller t-shirt og støvler. De klassiske habitbukser har et godt fit og ser super godt ud med en matchende blazer til, og i dag vælger mange kvinder at iføre sig et lækkert habitsæt med et godt snit til fest frem for en kjole. Så er du ikke til kjoler, er de klassiske habitbukser med en flot blondetop et super fedt alternativ.