Tasker

Dametasken er alle kvinders trofaste og evige følgesvend. Den kommer i et utal af størrelser, designs, farver og kvaliteter, og alligevel kan det være svært at finde den helt rigtige taske. Dametasken er et modestatement i sig selv, og hvad enten du leder efter tasken, som passer til alt, eller tasken som passer til et bestemt outfit, tilbyder BUSTEDWOMAN dig et nøje udvalgt sortiment af lækre tasker i flotte og moderigtige designs. Leder du efter en taske til hverdag, til job eller skole eller en aftentaske, så har vi nogle rigtig gode bud her på shoppen.

Dametasker

Dametasken er uundværlig i hverdagen! Det er i den, vi kvinder opbevarer alle de ting, som vi ikke kan være foruden i løbet af en travl dag. En taskes indhold siger derfor utrolig meget om dens ejer, og det er da også vidt forskelligt, hvad vi har i vores tasker – altså ud over de obligatoriske nøgler, pung og telefon. Nogle kan nøjes med en lille skuldertaske, andre en lidt større håndtaske eller skuldertaske, og andre har behov for en meget stor taske. Alle kvinder er forskellige, og det samme er deres krav til dametasken.

Skuldertaske eller crossbody-taske

En skuldertaske er ikke kun fin, men også praktisk, fordi du altid har hænderne fri. Den kommer i mange forskellige størrelser og modeller, så du kan finde en, som passer til netop det, du skal bruge den til. Den lille skuldertaske eller crossbody-taske er perfekt til dig, som ikke har så meget med i tasken ud over telefon, pung og nøgler, hvorimod den større skuldertaske er god til kvinden, som måske skal bruge den i forbindelse med job eller skole, hvor der skal computer, notesbøger eller lignende med hver eneste dag.

Shopper

En shopper er en lækker, praktisk og rummelig taske, hvor du får plads til alt det, du måtte have brug for i løbet af dagen. Shopperen har en god størrelse, hvilket gør den ideel til hverdagsbrug, som lille weekendtaske eller som strandtaske til ferien – nogle bruger den endda som indkøbsnet, når de handler ind. Den er både anvendelig og praktisk, men også super smart, og med en shoppertaske behøver du ikke gå på kompromis med udseendet, når du ønsker en praktisk taske. Shopperen kommer i mange forskellige udgaver og størrelser, så der er noget til enhver.